• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2023

11:45

Jokić je pio po šest piva! Ameri otkrili šta je radio u Srbiji

Starsportphoto

NBA

Jokić je pio po šest piva! Ameri otkrili šta je radio u Srbiji

Podeli vest

Srpski centar iz redova Denvera Nikola Jokić proveo je celo leto u Srbiji na odmoru sa porodicom, a sada je otkriveno i na koji način se spremao za aktuelnu sezonu.

Njegov saigrač iz Denvera Majkl Porter Džunior ima svoj podkast, a gost mu je sada bio Eron Gordon, još jedan košarkaš koji brani boje Nagetsa.

Poznato je da su Gordon i Jokić veliki prijatelji. Amerikanac ga je bodrio prošle godine na Evrobasketu u Pragu, a proteklog leta bio je u Somboru u poseti Srbinu i njegovoj porodici.

U podkastu su se Porter i Gordon, logično, dotakli svog najboljeg igrača koji im je doneo titulu NBA lige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CURIOUS MIKE (@curiousmike)

Pored opšte poznatih stvari, otkrili su i nepoznanice, a Porter je ispričao da je Jokić tokom letnjeg odmora pio pivo!

Foto: EPA

Slažu se i na terneu i van njega: Jokić, Gordon i Porter (u plavim dresovima)

 

- On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu - rekao je Porter i šokirao javnost.

Jasno je da pivo ni na koji način nije uticalo na Jokića jer blista i ove sezone, a da je odličan na terenu konstantno potvrđuje i Gordon.

- Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver - zaključio je Gordon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi
Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv bračnog para Kecmanović, Vladimira i Miljane, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a odmah potom biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo dečak koji je ranjen u masakru.

21.05.2024

08:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija