• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

09:20

Gotovo je! Letos se otvoreno nudio Partizanu, sad doneo odluku koja je sve šokirala!

AP/Photo

NBA

Gotovo je! Letos se otvoreno nudio Partizanu, sad doneo odluku koja je sve šokirala!

Podeli vest

Američki košarkaš Terens Ros (32) obavestio je javnost da će završiti profesionalnu karijeru!

Iskusni krilni košarkaš, koji se letos otvoreno nudio Partizanu, u jednom podkastu saopštio je da se najverovatnije više neće baviti košarkom, jer želi da se posveti porodičnom životu.

Nekadašnji NBA superstar, koji je tokom karijere igrao za Toronto, Orlando i Finiks, ističe da su na njegovu odluku uticale i učestale povrede, a nije naveo čime će se ubuduće baviti.

Mislim da sam završio. Počele su neke čudne povrede da mi se dešavaju, da gubim kolena. Leđa su postala užasavajuća. Želim samo da budem kod kuće sa decom. Mnogo praznika, mnogo rođendana sam propustio... Shvatio sam koliko mi fali uloga oca i koliko želim da budem deo porodice - poručuje Ros u svom podkastu.

Foto: AP/Photo

 

 

Podsetimo, prošlog leta Ros je često spominjao crno-bele, pa je u jednom momentu izjavio da bi rado razmislio o dolasku u Srbiju ako dobije poziv. Taj poziv nije usledio, a iskusni košarkaš, poznat po spektakularnim zakucavanjima, nije skrivao da vrlo poštuje naš narod. Između ostalog, zbog činjenice da je njegova supruga Matijana poreklom sa ovih prostora.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi decu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vreme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. To je jedina opcija ako bih išao van SAD - govorio je prošlog leta Ros.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Američki as tvrdi! Jokić nikada neće biti idol deci!
NBA

Američki as tvrdi! Jokić nikada neće biti idol deci!

Nikola Jokić briljira u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu već nekoliko sezona, igra tako da svi igrači na planeti mogu da mu zavide, ali Amerikanac Melo Trimbl tvrdi da Srbin nikada neće biti idol deci u SAD.

02.12.2023

08:13

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija