• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2024

12:35

NBA trener se razveo, pa dobio 120 miliona! Bivšu ženu napali, ona više neće da ćuti! (FOTO)

profimedia

NBA

NBA trener se razveo, pa dobio 120 miliona! Bivšu ženu napali, ona više neće da ćuti! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaški stručnjak i njegova doskorašnja supruga u centru pažnje u SAD.

Trener Majami Hita Erik Spolstra (53) pre nekoliko dana potpisao je osmogodišnji ugovor sa tim klubom vredan čak 120 miliona dolara, čime je postao jedan od najplaćenijih stratega u istoriji NBA lige.

Spolstra će, dakle, zarađivati 15 miliona dolara godišnje, a vest da je produžio ugovor sa vicešampionom NBA lige objavljena je svega dva meseca nakon što je i zvanično objavio da se razveo sa dugogodišnjom suprugom Niki (37).

Foto: profimedia

 

 

Ona se, zbog svega toga, našla na udaru pratioca na društvenim mrežama, koji su počeli da je na neki način ismevaju. Pojedini mediji ozbiljno su je ponizili naslovima da je "Erik sačuvao milione od kandži bivše žene".

Dok su jedni govorili kako je propustila šansu za luksuz do kraja života, jedan korisnik instagrama napisao joj je da je trebalo da "pretura po torbi" iskusnog stručnjaka.

Upravo taj komentar žestoko ju je razljutio, pa je odlučila da se oglasi i žestoko odbrusi svima koji su našli za pravo da komentarišu njen privatni život.

"Neupućeno i neobavešteno društvo smatra da žene ne mogu da budu pobednici. Da li to znači da žene ne mogu da budu zaljubljene u nekoga ko je uspešan? Ili se pretvaraju da su u ljubavi zbog novca? A onda, ako žena odluči da ne bude sa uspešnim partnerom, onda ispada da je ona očigledno idiot", počela je Niki oštro obraćanje.

Potom je dodala da je u prošlosti takve stvari ignorisala, ali da više ne želi da ćuti.

"Više to neću ignorisati. Ignorisanje onih koji me uznemiravaju godinama kvarilo je moje emocionalno zdravlje i ljudi moraju da shvate da njihove reči mogu da utiču na druge ljude. Ne samo na mene, već na brojne ljude", napisala je Niki u svojoj poruci na instagramu.

Niki i Erik u braku su bili od 2016. godine i imaju troje dece.

Ovo je bivša žena Erika Spolstre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: instagram Nikki Spoelstra

Odgovor Niki Spolstre hejterima

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija