• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

09:12

Ameri popili rakiju u Dekijevu čast! Trener sve priznao (VIDEO)

profimedia

NBA

Ameri popili rakiju u Dekijevu čast! Trener sve priznao (VIDEO)

Podeli vest

Golden Stejt se na dirljiv i emotivan način pred svojim navijačima oprostio od Dejana Milojevića, a treneri su pre utakmice sa Atlantom (134:112) popili po rakiju!

Srpski košarkaš i trener preminuo je u 47. godini od posledica srčanog udara 17. januara. Stiv Ker održao je govor koji je rasplakao porodicu Dejana Milojevića, sve igrače, trenere, navijače... Nakon meča sa Hoksima i pobede priznao je da su u čast Dekija popili po rakiju. 

- Večeras je bilo samo o emocijama i pokušajima da prođemo kroz to. Verovatno ne bi trebalo to da vam kažem, ali svi treneri su uzeli čašicu nečeg što se zove rakija pre meča. To je srpski brendi, svi smo popili po čašicu u Dekijevu čast i pobedili. Možda ćemo nastaviti to da radimo pre mečeva - nasmejao se Ker u teškom momentu.

 

 

 

 

 

Košarkaši Golden Stejta i Atlante istrčali na teren u majicama posvećenim Milojeviću, na kojima piše "Brate" sa inicijalima DM u srcu, dok na leđima svakom igraču piše "Deki", a sa razglasa u Čejs centru puštena je i himna Srbije Bože pravde. Na mestu na kom je sedeo Deki postavljena je crna majica sa natpisom "BRATE" i jedna bela ruža.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Tokom potresnog govora trenera Voriorsa Nataša i deca nisu mogli da potisnu emocije, suze su same tekle.

Odraz ljubavi i radosti koju je doneo svakome sa kim se sreo oslikan je kroz poslednje pozdrave poslate sa svih strana sveta. Zato bih večeras, umesto trenutka ćutanja, voleo da svi zajedno damo Dekiju ovacije koje može da čuje na nebu - rekao je trener Stiv Ker.

Dejan Milojević je u stručni tim Voriorsa stigao 2021. godine i sa Golden Stejtom je osvojio šampionski prsten 2022. godine. Golden Stejt će do kraja sezone na dresovima i trenerkama nositi inicijale DM u čast Dejana Milojevića upisane u srcu. Takođe, logo će biti i na parketu na svim utakmicama koje će Voriorsi do kraja sezone odigrati u svom "Čejs centru".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija