• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

06:10

Bogi podesio nišanske sprave i izrešetao Lejkerse! (VIDEO)

Tanjug/AP Photo

NBA

Bogi podesio nišanske sprave i izrešetao Lejkerse! (VIDEO)

Podeli vest

Atlanta je pobedila Lejkerse sa 138:122 (36:29, 31:27, 36:32, 35:34), a Bogdan Bogdanović je ponovo bio jedan od najboljih u redovima Hoksa.

Na srpskog reprezentativca nisu uticale spekulacije medija o mogućem trejdu u Minesotu Timbervulvse. Bio je sjajno raspoložen, podesio je nišanske sprave  i ubacio 18 poena, dok je u četvrtoj utakmici zaredom ubeležio četiri trojke! Produžio je niz uzastopnih utakmica u kojima je bio bar jednom precizan na 56, što je drugi najbolji niz od aktivnih igrača u NBA.  Stigao je i do 600 pogodaka, pa je tek šesti igrač Hoksa sa toliko trojki. Naš as je u meč ušao kao najbolji trojkaš celog Istoka, a šesti je u celoj ligi i sada je na 141 trojci. 

U redovima Atlante najbolji je bio Trej Jang sa 26 poena i 13 asistencija,  Dežonte Marej je imao 24 poena, Džejlen Džonson  19 i 11 skokova, a Sadik Bej je dodao 18 poena i osam uhvaćenih lopti. Lebron Džejms je kod Lejkersa imao 20 poena, uz devet skokova i osam asistencija za gotovo 36 minuta,  a Ostin Rivs, Bogdanovićev glavni konkurent za zvanje najboljeg šestog igrača, 28 poena.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

Hoksi su napadački potpuno nadigrali Lejkerse, vodili su skoro sve vreme. U trećoj deonici razlika je bila i 20 poena u korist Hoksa, koji nisu dozvolili Lejkersima da se vrate u meč do kraja utakmice. Sačivali su prednost i bez drame priveli duel kraju. 

 


Boston je savladao Indijanu sa 129:124. Džejson Tejtum je predvodio Seltikse sa 30 poena, uz po sedam skokova i asistencija, Džejlen Braun je dodao 25, dok je poen manje imao Derik Vajt. Najefikasniji u redovima Pejsersa bio je Eron Nejsmit sa 26 poena, 12 skokova i sedam asistencija, a Paskal Sjakam je dodao 23 poena.

Njujork Niksi su na svom terenu bili bolji od Jute sa 118:103.  Donte Divinćenco je meč završio sa 33 poena, ubacio je devet trojki iz 15 pokušaja, a raspoložen je bio i Džejlen Branson koji je u pobedi učestvovao sa 29 i devet asistencija. Kolin Sekston je za Džezere ubacio 22 poena.

 

NBA LIGA

Sreda

Atlanta - LA Lejkers 138:122

Boston - Indijana 129:124

Njujork - Juta 118:103

Čikago - Toronto 107:118

Golden Stejt - Filadelfija

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija