• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

09:22

Rezultat u drugom planu! Bogdan ređao trojke na oproštaju od Milojevića! (VIDEO)

profimedia

NBA

Rezultat u drugom planu! Bogdan ređao trojke na oproštaju od Milojevića! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 17 poena u porazu Atlanta Hoksa od Golden Stejt Voriorsa 134:112, a rezultat je ostao u senci emotivnih trenutaka zbog oproštaja od preminulog trenera Dejana Milojevića.

Pogodio je Bogdan četiri trojke iz devet pokušaja, a imao je i tri asistencije uz po jednu ukradenu i izgubljenu loptu.

Odigrali su Voriorsi prvu utakmicu od smrti srpskog stručnjaka, a do pobede su ih vodili sa po 25 poena Stef Kari (upisao je i osam asistencija) i Džonatan Kaminga, kao i Klej Tompson sa 24 poena.

 

 

 

Drejmond Grin je kao rezervista dodao 12 poena uz pet skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Hrvat  Dario Šarić je kao starter učestvovao sa 10 poena (4/6 iz igre) uz po tri skoka i asistencija za 16 minuta na parketu. U ekipi Atlante Dežonte Marej postigao je 23 poena uz sedam skokova i sedam asistencija, a Džejlen Džonson 21 poen uz devet skokova i šest asistencija.

Ubacio je Sadik Bej 18 poena uz sedam skokova, a 13 je dodao Peti Mils.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija