• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

07:01

Bomba iz NBA! Bogdanović napušta Atlantu?

Tanjug/AP Photo

NBA

Bomba iz NBA! Bogdanović napušta Atlantu?

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije i as Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović mogao bi karijeru da nastavi u Minesoti, prenose američki mediji.

Kako je objavio portal "Klač sport" "vukovi" su pokazali ozbiljno interesovanje za srpskog šutera. Bogdan ima jak ugovor sa Atlantom, ali navodno nije preterano zadovoljan statusom u ekipi.

Trenutno najbolji tim Zapada želi da sa Bogdanovićem pojača roster za završnicu ligaškog dela i plej-of. Takođe, mediji navode da se Minesotino stanje u seleri kepu i ugovor srpskog asa baš ne uklapaju. Bogdanu u ovoj sezoni sleduje 18.700.000 dolara, ima ugovor na još dve garantovane godine od 17.260.000 i 16.020.000 dolara, uz sezonu 2026/27. koja je opciona za tim u kojem Bogdanović bude bio u tom trenutku. Minesota mora da napravi promene ako želi da dovede Srbina, pa je navodno spremna da se odrekne Kajla Andersona, koji je u poslednjoj godini ugovora.

"Bogdan je privukao interesovanje Minesote u poslednjim nedeljama. Problem je sa finansijske strane zbog "seleri kepa", pošto se ne uklapa sa Bogdanovom platom. Spremni su da razmatraju i budućnost Kajla Andersona", navodi se u tekstu.

 

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

Bogdanović ove sezone u NBA ligi u proseku beleži 17,1 poen, 3,1 skok i 2,6 asistencija po utakmici. Igra na nivou najboljeg šestog igrača lige.

U noći između utorqak i srede Atlanta je pobedila Lejkerse sa 138:122 (36:29, 31:27, 36:32, 35:34), a Bogdan Bogdanović je ponovo bio jedan od najboljih u redovima Hoksa. Ubacio je 18 poena, dok je u četvrtoj utakmici zaredom ubeležio četiri trojke! Produžio je niz uzastopnih utakmica u kojima je bio bar jednom precizan na 56, što je drugi najbolji niz od aktivnih igrača u NBA. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija