• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2024

07:52

Srbin raskrinkan! Saigrač otkrio ono što je Jokić dugo krio

Tanjug/AP

NBA

Srbin raskrinkan! Saigrač otkrio ono što je Jokić dugo krio

Podeli vest

Nikola Jokić često zna da kaže da je košarka za njega samo posao, ali Pejton Votson, saigrač našeg asa, otkrio je koliko Srbin zaista voli košarku.

Jedan od najboljih mladih igrača Denver Nagetsa bio je gost u Jokićevoj kući. Prva stvar koju je primetio jeste mesto gde srpski centar drži sve svoje trofeje. Nikola je osvojio dva MVP trofeja u nizu, a prošle sezone je bio MVP finala, pa za njih ima posebno mesto. 

- Kada sam ušao bio sam zapanjen MVP trofejema. Ima veliku vitrinu sa loptama, trofejima, mrežama. Neverovatno, ali pogodi vas tek kada vidite drugi MVP trofej. Tada su ga promenili i to je bio jedini momenat kada možete da ga vidite - rekao je Votson u podkastu "The DNVR DNBA Show“

 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Inače, Votson i Jokić su dobri prijatelji, a zajedno su snimili reklamu koja je ubrzo postala viralna u Americi. Sve se odvilo na bazenu u okviru jednog hotela, gde je Jokić "objasnio“ koliko su slični hotelski bazeni i sedišta pored košarkaškog terena.

U jednom trenutku se Nikoli omakla psovka jer nije bio dovoljno koncentrisan tokom snimanja.

- Zaboravio sam šta je trebalo da kažem. Aaaaa je*em ti mamu, aaaaaaa - vikao je srpski košarkaš.

 

 

 

Votson je ove sezone postao vrlo bitan igrač u Denverovoj rotaciji, a za 18 minuta na parketu beleži 7,1 poen uz 2,8 skokova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija