• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

28.02.2024

16:47

Lilard se kaje zbog dolaska u Milvoki: Nije neki život... Brate, fale mi svi, teško je bez dece!

Tanjug/AP

NBA

Lilard se kaje zbog dolaska u Milvoki: Nije neki život... Brate, fale mi svi, teško je bez dece!

Podeli vest

Osećam se usamljeno, priznaje Amerikanac.

Letos je tlo u NBA ligi zatresao trejd Damijena Lilarda iz Portlanda u Milvoki. Baksi su oko Janisa Adetokumba okupili moćan tim sposoban da osvoji novu titulu, ali situacija u Viskonsinu nije onakva kakvoj se iskusni plejmejker nadao. 

Na terenu sve funkcioniše kako treba, ali van parketa Lilard ne uspeva da se navikne na novu sredinu. Priznao je Amerikanac da ne uživa u Milvokiju, posebno zbog činjenice da sa njim nije došla njegova porodica, te da mu smeta stil života u novom gradu. 

- Brate, idem na trening, potom kući, gledam boks, igram igrice... Kucam sto puta na dan da vidim da li je nešto novo izašlo na "You tube" kanalima. Nije neki život... Ali, to je normalno kada imate ovako velike odluke - rekao je Lilard. 

Poslednjih godina sportisti sve češće priznaju da pate od depresije i anskioznosti, a to dolazi kao posledica zbog specifičnog načina života. I sam Lilard se teško bori sa samoćom. 

- Biti bez dece je teško. U Portlandu je sve bilo kako treba. Moja majka je bila niz ulicu, moja brat na drugu stranu u istoj ulici. Sestra mi je bila tu niz ulicu. Moja deca u školi... Život mi je bio perfektan. Ja sam porodičan čovek, moj život je moja porodica i normalno je da se osećam usamljeno - priznaje Amerikanac. 

Foto: Tanjug/AP

 

Priznaje Lilard da mu fali rutina nakon treninga i utakmica, a pored porodice nema ni društva u Milvokiju. 

- Posle mečeva, izveo bih svoju porodicu koja bi bila tu. Deca bi izašla iz igraonice, moja majka, brat, rođaci, svi su tamo, znate na šta mislim. Moje društvo je u Portlandu. Izašli bismo na večeru. Nekad bi došli kod mene. Posle treninga, nekad bih otišao kod svoje majke i jednostavno uživao. To je bio moj život. Dakle, dobro sam jer sam odrastao. Ali, definitivno sam usamljen - podvukao je Lilard. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija