• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

15.03.2024

19:50

Strava i užas! Amerika u šoku! Tragično preminuo brat NBA zvezde! (FOTO)

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

NBA

Strava i užas! Amerika u šoku! Tragično preminuo brat NBA zvezde! (FOTO)

Podeli vest

Tragedija u Americi. Mlađi brat NBA zvezde i košarkaša Toronto Reptorsa, Ar-Džeja Bereta, Nejtan tragično je preminuo u 19. godini saopštila je njegova porodica.

Imao je 19 godina i bio je četiri godine mlađi od Ar-Džeja.

- Dok je naša porodica potresena velikim gubitkom, nastavićemo da cenimo sećanja i vreme koje smo proveli zajedno. Nejtan je bio čovek koji je bio posvećen i imao je jak karakter. Bio je ljubazan, ljudi su ga voleli, kreativan i determinisan - napisali su u saopštenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Rj Barrett (@rjbarrett)

Porodica je zamolila za privatnost u teškim trenucima, ali su zahvalili na porukama podrške i saosećanja.

Skrhan bolom, saučešće porodici poslao je i Tom Tibodo, glavni trener Niksa, pred meč sa Portlandom.

- Pre nego što počnem, želim da u ime naše organizacije i tima pošaljem iskreno saučešće porodici Beret na gubitku sina, Nejtana, brata Ar-Džeja. Naše misli sa njim i njegovom porodicom - rekao je Tibodo.

Nejtan se inače takođe bavio košarkom i igrao je kao plejmejker, ali je njegov najveći san bio da postane pilot.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija