• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

16.03.2024

10:34

Niko ne može to što Nikola radi! Legenda NBA lige hvali Srbina

EPA

NBA

Niko ne može to što Nikola radi! Legenda NBA lige hvali Srbina

Podeli vest

San Antonio Sparsi, koje su klupe predvodi legendarni trener Greg Popović, savladani su od strane Denver Nagetsa 117:106, a ponovo je Nikola Jokić bio najzaslužniji za trijumf svog tima.

Srbin je predvodio "grumenje" sa 31 poenom, sedam skokova i pet asistencija i nije mu mnogo smetalo što je nasrpam sebe imao "vanzemaljca", Viktora Vembanjamu.

Priznanje za centra Nagetsa odao je i Greg Popović, jedan od najboljih trenera u istoriji NBA lige i košarke uopšte.

Foto: AP/Photo

Greg Popović

Iskusni stručnjak, poreklom Srbin, u superlativima je govorio o "džokeru".

Mislim da niko ne može da uradi to što može Nikola. On je zadivljujuć. Fantastičan - rekao je u svom stilu Popović.

Njemu je dobro poznato kako izgleda dominacija igrača na poziciji centra, s obzirom da je tokom vođenja San Antonija imao prilike da u svom timu raspolaže Dejvidom Robinsonom, a zatim i Timom Dankanom.

Ipak, slavni dani teksaške franšize su završeni i popularni Pop ima izuzetno mlad tim, koji tek treba da se "izgradi".

Ima nešto sa čim ne možete da se nosite. To je taj talenat koji Denver ima u ekipi, posebno se teško nositi sa ovako mladom ekipom kaš što je naša, ali onda i vidite šta vam je potrebno. Istrajnost, imamo to zalaganje i ponosan sam na to kako smo igrali. Bili smo klimavi u prvoj četvrtini, kao da smo ih previše respektovali. Nekako smo delovali neodlučno, oni su zbili redove i odigrali dobro sredinom treće četvrtine, a onda su sve preuzeli Marej i Jokić - objasnio je Greg.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija