• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

16.05.2024

07:55

"Kad si vatra svi te oće gasiti! Vračaju nam i zavide" Jokićeva supruga porukom "zapalila" mreže

profimedia

NBA

"Kad si vatra svi te oće gasiti! Vračaju nam i zavide" Jokićeva supruga porukom "zapalila" mreže

Podeli vest

Natalija Jokić, supruga Nikole Jokića, nije preterano aktivna na društveni mrežama, ali nakon što je naš as osvojio MVP titulu podelila je na Instagramu objavu Olivere Balašević, supruge Đorđa Balaševića i oduševila fanove na društvenim mrežama.

Olivera je na svom Instagram profilu objavila fotografiju Nikole Jokića nakon što mu je uručena MVP nagrada, treća u karijeri, uz zanimljiv komentar:

"U maju Sombor varoš zazeleni al je samo plava strava blago nama", napisala je Olivera jedan deo Baleševićeve pesme "Bela lađa".

Ali, još zanimljivija je bila pesma koju možete da čujete u pozadini Instagram storija. 

"Derane moj stasiti... Kad si vatra svi te oće gasiti. Vračaju nam i zavide al to valda tako ide?", stih je pesme "Aco-Braco", a Olivera nije bez razloga izabrala baš ovu pesmu i pomenute stihove. Jasno je aludirala ne ono što Nikola Jokić poslednjih dana prolazi u Americi.


Pošto je osvojio treću MVP nagradu u karijeri javili su se brojni Nikolini kritičari, među prvima je to bio Šekil O'Nil, koji smatraju da nije zaslužio najprestižnije priznanje. To nije sve. Pre samo sedam dana Amerikanci su otpisali i Nikolu i Denver u polufinalu Zapadne konferencije protiv Minesote. Ali, Srbin je eksplodirao i poveo Nagetse do izjednačenja, a onda i do preokreta od 3-2, pa sad Jokić ima šansu da zada "vukovima" poslednji udarac (šetak, 02.30).  Zaista, nije malo onih koji zavide srpskom centru jer je najbolji igrač sveta, a to i ne kriju. A, Nikola? Sve što ima da kaže, kaže na parketu i začepi im usta!

 

Foto: instagram/Natalija Jokić

 

 

 

Inače, Jokić obožava Balaševića, bio je tužan kada je preminuo.

- Nisam stigao da mu se zahvalim što mi je pomogao da jednu devojku uverim da postane moja devojka, a da posle tu istu devojku "prevarim" i da mi bude žena - rekao je pre nekoliko godina Nikola Jokić.

Naredni meč protiv Minesote sa svojim Denverom naš as igra u noći između četvrtka i petka od 02.30 sata ujutru po srednjeevropskom vremenu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija