• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

27.06.2024

23:24

Imamo srpski tandem! Nikola Đurišić ide kod Bogdana

abaliga.com

NBA

Imamo srpski tandem! Nikola Đurišić ide kod Bogdana

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Đurišić izašao je na NBA draft 2024. godine i izabran je u drugoj rundi sa 43. pika od strane Majami Hita, koji su ga prosledili Atlanta Hoksima.

Đurišić se sjajno pokazao na kampovima pre drafta, tako da je bilo jasno da će ga neko izabrati, a sada je i jasno i ko.

Majami ga draftovao, ali odmah nakon toga su ga prosledili "jastrebovima" gde će mu saigrač biti kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović.

 

 

On je karijeru počeo u Megi, a sada je vreme za novi izazov u karijeri našeg talentovanog krilnog igrača.

Prošle sezone je proglašen za najbolje mladog igrača ABA lige, a dva puta je bio juniorski šampion ovog takmičenja.

Đurišić  je drugi Srbin na ovogodišnjem draftu, pre njega Oklahoma je 12. pika izabrala Nikolu Topića iz Crvene zvezde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija