• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

06.09.2024

06:20

Prevario je sistem, najgori je u istoriji NBA! Šek brutalno isprozivao velikog Jokićevog rivala (VIDEO)

EPAIMAGES

NBA

Prevario je sistem, najgori je u istoriji NBA! Šek brutalno isprozivao velikog Jokićevog rivala (VIDEO)

Podeli vest

Legendarni američki košarkaš Šakil O'Nil (52) brutalno je isprozivao francuskog centra Rudija Gobera (52), nazvavši ga najgorim igračem u istoriji NBA lige!

Čuveni Šek, koji u poslednjih nekoliko godina radi kao analitičar i poprilično je oštar na jeziku, gostovao je u emisiji "GOAT" na Jutjub kanalu "Complex" i tom prilikom upitan je ko je po njegovom mišljenju najlošiji košarkaš u najjačoj ligi na svetu.

Legendarni as, koji se proslavio u dresu Los Anđeles Lejkersa, dao je odgovor koji je šokirao ljubitelje košarke i po svemu sudeći, započeo je debatu koja se neće tako brzo završiti.

- Rudi Gober je najgori. A odmah potom Ben Simons - kao iz topa ispalio je Šek.

Potom je pokušao da objasni zbog čega smatra centra Minesote najlošijim igračem. Za one koji ne prate pomno NBA ligu, Šek očigledno ima "pik" na Francuza, pošto ovo nije prvi put da ga proziva.

Foto: EPA Images

Rudi Gober (desno) u duelu sa Nikolom Jokićem

 

Ipak, ovog puta bio je oštriji nego ikad.

- Ako potpišete ugovor vredan 250.000.000 dolara, pokažite da vredite 250.000.000. Postoji razlog zašto ja danas smešno hodam, zašto ne mogu da zarotiram vrat - to je zato što sam igrao čvrsto za svojih 120.000.000. Igrači kao on su prevarili sistem, zaradili sav taj novac, a ne znaju da igraju. Samim tim, ne poštujem ih naročito - poručuje O'Nil.

Foto: AP/Photo

Šakil ONil

 

Rudi Gober godinama unazad vodi velike bitke sa Nikolom Jokićem u NBA ligi i vrlo često izlazi kao gubitnik iz njih. Iako je Minesota prošle sezone izbacila Denver iz plej-ofa, Jokić je ponovo dominirao protiv francuskog centra, a i tada je, kao po običaju, Šek hvalio Srbina i naslađivao se time što mu Rudi ne može ništa.

Kako kaže čuveni Amerikanac, to što govori nije zlonamerno, već njegovo mišljenje potkrepljeno dokazima.

- Svaki put kada dam neki ovakav komentar, ljudi se javljaju i kažu da sejem mržnju. Postoje učitelji, profesori, vatrogasci, doktori... Koji rade prave poslove, a nisu mnogo plaćeni... - pokušao je Šek da objasni.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija