• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

14.10.2024

10:10

Jokićev trener kipti od besa: Čeka nas mnogo posla, ovo je sramota!

AP/Photo

NBA

Jokićev trener kipti od besa: Čeka nas mnogo posla, ovo je sramota!

Podeli vest

Moramo mnogo da radimo i mnogo video snimaka da pregledamo, ovakva igra je sramotna, konstatovao je trener Denver Nagetsa Majkl Maloun (53) nakon trećeg poraza u NBA predsezoni.

Što se Nikole Jokića tiče, navijači i trener ne treba da brinu, Somborac je spreman kao zapeta puška, ali ostatak ekipe pokazuje mnoge slabosti.

"Grumenje" je posle poraza od Finiksa palo na učinak od 0-3 u pripremnom periodu, a to je razbesnelo Majkla Malouna.

Foto: AP/Photo

Jokić nije problem, ali...

- Moja najveća briga nije broj šutnutih trojki protivnika, već broj pogođenih šuteva za tri poena. Dominiramo u reketu i skoku, ali nas protivnici razbijaju trojkama. Primili smo 37 poena u trećoj četvrtini, a to je sramota. Moramo mnogo da radimo i mnogo video snimaka da pogledamo. Imamo još dve utakmice da se spremimo što bolje za sezonu - grmeo je stručnjak rodom iz Njujorka.

Predstoje im provere sa Oklahomom za dva dana (16. oktobra) i Minesotom (18. oktobra), a onda "ono pravo" i duel ponovo sa Tanderima 25. oktobra u "Bol areni".

Foto: AP/Photo

Duel Tandera i Nagetsa

Najviše brige treneru Malounu stvara loša igra u odbrani, pogotovo u igri 1 na 1. Smatra da je loša fizička sprema glavni krivac za oscilacije u defanzivnom segmentu.

Ne možemo da branimo 1 na 1, prolaze nas stalno. A ako ne možemo da branimo 1 na 1 to znači da konstantno moramo da rotiramo i da je konstantno potrebna strana pomoći. To pravi novi problem, izgubimo se u rotaciji. Tu nema šeme ili akcije. Samo je potrebno da čuvaš igrača ispred sebe. Nismo trenutno spremni što se kondicije tiče. Momci su umorni i to moramo da popravimo. Večeras su starteri igrali celu treću četvrtinu, pokušao sam da ih razigram malo, možda sam bio previše tvrd prema njima, ali tako mora. Liga je postala mekana, mora da se trči i morate da budete u kondiciji - objasnio je Maloun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)
Live TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)

Situacija na Bliskom istoku se ne smiruje, ratu u Ukrajini se ne nazire kraj, a svet strahuje od globalnog sukoba. Da li će doći do eskalacije koja će prerasti novi svetski rat? Na ovo pitanje su, tokom gostovanja u "Info danu", odgovorali politički filozof Dragoljub Kojčić, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju političku istoriju, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i akademik profesor dr Dragan Radenović.

13.10.2024

18:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka