• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2023

06:15

Pljuvao Novaka, pa promenio ploču! Konačno smo ovo dočekali!

profimedia

Novak Đoković

Pljuvao Novaka, pa promenio ploču! Konačno smo ovo dočekali!

Podeli vest

Novak Đoković je konačno razoružao i američkog novinara Bena Rotenberga, koji dobar deo karijere gradi kao dežurni kritičar našeg tenisera.

Srpski teniser je posle preokreta u četvrtfinala Vimbldona sa 3:1 pobedio Andreja Rubljova, a u borbi za finale u petak od 14 časova ga čeka Janik Siner.

Znamo da je Ben Rotenberg, malo je reći krktičar našeg tenisera, nekoliko puta je otvoreno pokazao da ne voli Novaka, ali se čini de menja mišljenje. Konačno je Rotenberg progledao. Oduševila ga je Novakova izjava posle pobede protiv Rusa.

Nole oduševio Bena

Đoković je posle eliminacije Rubljova postao igrač sa najviše preokreta, odnosno najviše pobeda na grend slem turnirima posle gubitka prvog seta. Nole se našao na čelu kolone "velike petorke“ kada su u pitanju bivši i aktuelni teniseri. Đoković je nadmašio Andrea Agasija, jer ima 46 pobeda posle izgubljenog prvog seta, drugi je Agasi sa dve manje, sledi Rodžer Federer sa 42 trijumfa, Ivan Lendl je na koti 41, a Rafael Nadal 37. Nole je svestan da svi žele da ga pobede, ali im ne ide, još ne mogu da ga skinu sa trona, pa im je to jasno poručio. Zbog toga je raspametio Amerikanca.

"Novak Đoković je gospodar najboljih pet. Zna tačno kako da rasporedi energiju i da napadne u dugom formatu. Odličan je, čini to bez napetosti i neizvesnosti. Sviđa mi se Đoković. Priznajete da znate da ste bolji od ostalih, kada je to očigledno. Mislim  da to nije nepošteno. Jasno mu je da je slaba konkurencija i to kaže naglas. Iskreno! Nije hvalisanje ako je istina",smatra Rotenberg, koji uvek ima šta da zameri Novaku, da ga kritikuje, čak i da kaže da nije iskren, napada ga bez razloga, a posebno ga već godinama proziva jer nije primio vakcinu protiv korone.

Foto: Reuters/printscreen

Ben Rotenberg i Novak Đoković

 

Nole je posle pobede protiv Rubljova pričao iskreno o pritisku sa kojim se suočavaju najbolji teniser.

- Volim to, istina je. Mislim da svaki teniser voli da bude u poziciji da svako hoće da ga pobedi. To jeste privilegija. Pritisak je deo onoga što radimo. Pritisak je uvek tu i svaki put kad izađem osećam ga, pogotovo na Centralnom terenu. U isto vreme, to budi najlepše emocije u meni i inspiriše me da igram najbolji tenis. Znam da hoće moj ‘skalp‘, da hoće da me pobede, ali ne dešava se još uvek - rekao je Đoković, a njegova poslednja izjava je izazvala pravu erupciju na tribinama.

- Vrlo skromno - dodao je Novak kroz smeh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17