• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2023

11:33

Nole, Srbine! Video trobojku, pa ovo uradio usred Amerike (VIDEO)

Tanjug/AP

Novak Đoković

Nole, Srbine! Video trobojku, pa ovo uradio usred Amerike (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković se plasirao u osminu finala mastersa u Sinsinatiju, a posle meča je poljubio srpsku zastavu i oduševio sve Srbe.

Drugi teniser sveta plasirao se u treće kolo iako nije završio meč, Španac Alehandro Davidovič Fokina predao je duel posle seta za Novaka, 6:4, nije mogao da nastavi dalje. 

Navijači su ovacijama i aplauzima dočekali Novaka, koji se nakon pobede družio sa fanovima, delio autograme, selfije...

U jednom trenutku, nakon što se potpisao, srpski as je poljubio srpsku zastavu, a sa tribina se čulo: "Bravo majstore". Navijači su bili u transu!

 

 

 

 

Foto: reuters

 

 

Nole nije bio srećan jer nije odugrao ceo meč, jer mu je rival predao meč. 

- Malo su pomešana osećanja s obzirom da mi je protivnik predao meč u prvom gemu drugog seta. Nadam se da će se što pre oporaviti, da nije previše ozbiljna povreda, da će biti spreman za US Open. Poznajemo se dosta dobro, on je fantastičan igrač, imao je sjajnu nedelju u Kanadi, igrao je polufinale. Dosta mečeva, verovatno ga je to fizički iscrpelo i uticalo na ovaj scenario. Meni je drago što sam se vratio u Ameriku, što imam ponovo priliku da igram ovde pred publikom koja voli tenis. Vežu me neka lepa sećanja i uspomene na ovaj teren, nadam se da će sutra biti još bolje -  rekao je Novak.

Srbin će u narednom kolu igrati protiv Francuza Gaela Monfisa koji je sa 7:5, 6:4 pobedio Aleksa de Minora. Taj meč počeće u noći između četvrtka i petka u 02.30, pa ponovo nema spavanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija