• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2023

13:02

Bolesno ljubomorni! Stranci gaze Novaka zbog Zlatne lopte!

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Novak Đoković

Bolesno ljubomorni! Stranci gaze Novaka zbog Zlatne lopte!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković ponovo se nalazi na udaru bolesno ljubomornih zapadnjaka koji ne mogu da prebole to što je Nole ubedljivo najbolji teniser svih vremena!

Osvajač 24 grend slem titule boravi trenutno u Parizu gde učestvuje na mastersu i danas će igrati mečeve i u singl i u dubl konkurenciji.

Pre nego što je započeo takmičenje, Novak se pojavio na dodeli Zlatne lopte u ponedeljak uveče i zasenio brojne svetske fudbalske zvezde.

On nije bio samo gost na dodeli "Zlatne lopte", već je učestvovao u programu i dodelio prestižnu nagradu za najbolju fudbalerku sveta Aitani Bonmati.

Fudbalerka je, kao i svi prisutni, bila oduševljena Novakom, ali su se zavidni zapadnjaci potrudili da nađu dlaku u jajetu i pričaju neistine kako bi unizili našeg asa.

Korisnici društvene mreže "X" (nekada Tviter) obrušili su se na Srbina, a u tome im pomažu i dežurni Novakovi hejteri, novinari čuvenog britanskog Dejli mejla.

Tabloid je objavio tekst u kojem je istakao sve komentare protiv Novaka i odluke da on dodeljuje nagradu za najbolju fudbalerku sveta.

Usput je novinarka Tamara Pren izvređala našeg asa, navodeći da španskoj fudbalerki nije ukazana čast time što joj je Novak dao "Zlatnu loptu".

"Vezista Barselone je imala značajnu godini i bila važan deo time koji je osvojio Ligu šampiona, kao i Svetsko prvenstvo sa Španijom. Ali njeno dositgnuće je zasenjeno izborom Novaka da joj uruči nagradu. Smatra se da srpski teniser nema vezu sa fudbalom, a kamoli ženskim i uskraćena joj je prilika da primi trofej od legende svog sporta", bez blama jer napisala Prenova.

 

 

Korisnici društvene mreže "X" su se još više nalupetali i tvrdili da je Novak protiv toga da teniseri i teniserke zarađuju podjednako?!

"Ne razumem zašto Novak uručuje trofej. On nije feminista i nikakav ambasador ženskog sporta. Protiv je istih nagrada za muškarce i žene", napisao je jedan korisnik "X".

Naravno, ovo nema veze sa istinom, jer da ima ne bi Novak imao i žene u svojoj Profesionalnoj asocijaciji tenisera (PTPA), poput tunišanske teniserke Ons Žabur.

Na tome se nisu zaustavili.

"Ne razumem zašto Novak uručuje nagradu. Ovo je bila prilika da se slave žene i promoviše jednakost polova", "Nikada u životu nije pomenuo ženski fudbal", "Doveli su ga da ga pitaju o muškom fudbalu i ništa više", glasili su neki od komentara besnih gledalaca koji su osim na Novaka udarili i na organizatora "Frans fudbal".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17