• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

17:26

Legendarni Amerikanac želeo da pretekne Novaka pa se pošteno obrukao...

Profimedia

Novak Đoković

Legendarni Amerikanac želeo da pretekne Novaka pa se pošteno obrukao...

Podeli vest

Ako se ikada razvedem pola njenih grend slem titula pripada meni, rekao je šaljivo Agasi.

Titula Novaka Đokovića na Ju-Es openu bila je tačka na sve GOAT diskusije u svetu tenisa. Srpski teniser osvojio je 24. grend slem trofeja čime je postao apsolutni rekorder, a plan da ga pretekne ima legendarni Amerikanac - Andre Agasi. 

Slavni teniser u podkastu je govorio o dešavanjima u "belom sportu" kada se dotakao na koji način može da uveća svoj broj osvojenih grend slem titula. Agasi je već 22 godine u vezi sa Štefi Graf, a da će u slučaju njihovog razvoda polovina njenih grend slem titula pripasti njemu. 

Ipak, Agasi se malo zabrojao. 

- Ako me ikada ostavi, dobijam polovinu njenih Slemova, je l‘ tako? To mora da je oko 29, tako da Novak i dalje ima dalek put pred sobom - rekao je Agasi. 

Foto: EPAIMAGES

 

Od njegove teorije nema ništa, pa sve i da je to moguće. Štefi Graf je tokom karijere osvojila 22 grend slem titule, dakle, polovina je 11. Kada na to dodamo njegovih osam trofeja na grend slemovima, Agasi bi imao tek 19, naspram 24 titule koliko ima Novak Đoković. 

Agasi se zajedno sa ženom okrenuo pikbolu, te otkrio da ponekad igraju međusobno.

- Igrao sam i sa ženom, što može da doprinese vašoj vezi ili da je uništi. Tako da, morate da bude pažljivi sa tim - podvukao je Agasi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija