• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.11.2023

10:00

Zašto mi Dikđovik nije rekao ko je? Jutjuber se opet izblamirao

printscreen

Novak Đoković

Zašto mi Dikđovik nije rekao ko je? Jutjuber se opet izblamirao

Podeli vest

Popularni jutjuber Spidi, koji je postao planetarno poznat kad se na dodeli Zlatne lopte obrukao, jer nije znao ko je Novak Đoković, opet se izblamirao. Ovaj put nije uspeo da ubode ime i prezime najboljeg tenisera sveta.

Živimo u vremenu kada se sve svodi na klikove, lajkove, preglede, a ako se uzme u obzir da jutjuber Spidi od toga živi, onda ostaje dilema da li stvarno nije znao ko je Đoković kad ga je sreo ili se folirao kako bi njegova reakcija izazvala pažnju i učinila da i onaj ko nikada nije znao za njega - sad sazna ko je i čime se bavi.

Na njegovo pitanje tada upućeno Novaku: "Ko si ti, nešto si mi poznat?" Novak se lepo snašao i kroz osmeh mu rekao da je on novi fudbaler Milana, ali nije još debitovao, mada će igrati u sledećoj utakmici. Dan kasnije, jednako koliko se pričalo o osvajaču Zlatne lopte Lionelu Mesiju, pričalo se i o čoveku koji nije prepoznao Srbina.

Popularni Spidi opet se oglasio, a ovaj put se još više izblamirao.

- Recite zašto me je ovaj lik je*eno slagao? Dva dana kasnije sam saznao da je najbolji teniser na svetu. Mislio sam da je Serena Vilijams najbolja. Čuo sam da je Novik Dikđovik najbolji. Ispade da je on. Upoznao sam ga, nisam se čak ni slikao sa njim. Zašto me ljudi troluju, zašto je morao da me troluje? Zašto nije rekao: "Ja sam Nikola Divađa, poznati teniser". Razumete šta hoću da kažem - rekao je jutjuber i opet postao predmet podsmeha. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!
Politika

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!

Nakon obraćanja poslanika Dragana Đilasa (Srbija protiv nasilja) koji je izneo niz primedbi na sastav nove Vlade Srbije, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov poručio je da je Đilas govorio o Kosovu i Metohiji, a da nema prava da govori o Kosovu i Metohiji čovek koji je na organima svoje stranke dao nalog svoj potpredsednici da na forumu Zapadni Balkan potpiše deklaraciju u kojoj se svi oni zajedno, uključujući i tu stranku i druge socijaldemokratske stranke Balkana, zalažu za što brži ulazak Kosova u Evropsku uniju.

02.05.2024

11:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"
Bezbednost saobraćaja

Akcija Uprave saobraćajne policije! Zlatko Belencan: "Za sedam dana otkriveno 36.000 prekršaja"

Četvrta Centralna akcija Ministarstva unutrašnjih poslova koja će se sprovoditi na teritoriji Republike Srbije počinje danas i trajaće do 7. maja, rekao je za Tanjug pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije Zlatko Belencan, navodeći da je u prethodnih sedam dana, koliko je trajala Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja "Roadpol"', otkriveno 36 hiljada prekršaja.

02.05.2024

11:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija