• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

08:47

Novak je uplašen, bio je kao riba na suvom! Sramne prozivke

Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak je uplašen, bio je kao riba na suvom! Sramne prozivke

Podeli vest

Bivši italijanski teniser Adrijano Panata jedva je dočekao da prozove Novaka Đokovića, najboljeg tenisera ikada.

Teniska reprezentacija Italije osvojila je Dejvis kup drugi put, pošto su u Malagi u finalu bili bolji od Australije sa 2:0, a prethodno su eliminisali Novaka Đokovića i srpske tenisere.

Adrijano Panata je osvojio Dejvis kup1976. godine, a trijumfovao je i na Rolan Garosa iste godine, jedini je Italijan u Openeri koji je osvojio singl titulu na grand slem turniru.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Janik je sada došao na milimetar od Đokovića, danas igraju na ravnoj nozi. Spašavanje tri meč lopte je podvig unutar podviga. Sledeći put će Janik biti u prednosti: Srbin je uplašen. Propustio je prvu meč loptu u polufinalu zbog nedostatka hrabrosti. Tamo morate da idete na Jannikovu drugu, a ti si Đoković! Umesto toga, ostao je da čeka grešku. I to mu nije škodilo. Ovaj detalj je vrlo značajan - rekao je Italijan.

 

Foto: AP/Photo

 

 

Potom je uporedio italijanski dubl sa srpskim timom.

- Dubl je čudna igra, možete je igrati kao singl igrač, s obzirom da je Kecmanović dobar. Ali čak i Đoković u dublu u subotu bio je kao riba na suvom. Od Holandije do Srbije, Janik je pokazao da uči dinamiku dubla, izlazi pravovremeno, dobar je na mreži.

 

Foto: AP PHOTO

Adrijano Panata

 

Kaže da Italija ne treba da brine, jer ima Sinera.

- Koristio je svoje oružje, servis i forhend, udarajući zastrašujuće udarce, ali eksperimentisao je i sa novim stvarima na mreži. S Janikom smo "mirni" narednih deset godina. Sreo sam ga na ATP finalu i delovao je tako smireno, ozbiljno, zrelo. Odmah mi se obratio neformalno i to me je obradovalo. Možda to znači da me ne doživljava kao toliko starog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija