• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

10:31

Iznenađenje! Đoković napravio velike promene u timu!

EPAIMAGES

Novak Đoković

Iznenađenje! Đoković napravio velike promene u timu!

Podeli vest

Novak Đoković je napravio nekoliko promena u timu pred početak takmčenja na Australijan openu.

Prvi teniser sveta takmičenje na Ozi openu počeće u nedelju (devet časova, Eurport ), prvog dana takmičenja, a rival mu je 18-godišnji Hrvat Dino Prižmić. Na startu nove sezone naš teniser je napravio neke promene u timu, pa Čarli Gomes Erer više neće biti sparing partner našem asu, ali će pomagati treneru Goranu Ivaniševiću.

- Čarli je u ulozi tim menadžera. I dalje učestvuje kao trener asistent, ali više je tim menadžer. Dobro obavlja tu ulogu, iako nema mnogo iskustva. Posvećen je, uči i brzo napreduje. On mi je prijatelj, neko kome verujem i mogu da se oslonim na njega. On se lepo upotpunjuje sa mojim menadžerom Markom Madenom - rekao je Đoković.

Međutim, to nije bila jedina novina.

- Elektra je još jedna osoba koja će biti deo našeg menadžerskog, brending tima. Na grend slemovima smo u širem sastavu, punijem sastavu, jer je mnogo obaveza prema sponzorima koje treba da pokrijemo -  dodao je naš teniser.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Oni će se pridružiti u Goran Ivaniševiću Marku Panikiju, Miljan Amanović i Klaudio Cimalji koji čine tim prvog tenisera sveta nakon odlaska Elene Kapeljaro i Edoarta Artaldija.

Turnir u Melburnu počinje 14. januara, a Novak Đoković će ponovo braniti titulu osvajača, a ukoliko bi uspeo da odbrani pehar - došao bi do svog jubilarnog 25. grend slem trofeja u karijeri.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija