• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

05:56

Đoković se oglasio usred noći, prvi put posle kraha

Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković se oglasio usred noći, prvi put posle kraha

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković oglasio se usred noći i poslao poruku Arini Sabalenki.

Beloruska teniserka odbranila je trofej na Australijan openu, pošto je u finalu pobedila Kineskinju Ćinven Dženg sa 2:0 (6:3, 6:2). 

 

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka

 

Novak i Arina su sjajni drugari, pa naš teniser nije propustio priliku da joj čestita na velikom uspehu. Naravno, nije zaboravio ni Kineskinju Ćinven koja je tokom dve nedelje igrala sjajan tenis, ali je Beloruskinja ipka bila bilja u borbi za trofej.

 

Foto: Instragram/Novak Đoković

 

 

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka i Ćinven Dženg

 

Toliko mi je nedostajala ova titula. Presrećna sam, nisam mogla da zamislim jedan grend slem nekada, a onda ovde osvojim dva zaredom. Sulude stvari, pokušavam još da procesuiram sve što mi se desilo. Ponosna sam na sve što sam uradila. Moj mozak trenutno ne radi -  istakla je Sabalenka.

 

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka

 

Posle eliminacije u polufinalu prvog grend slem turnira u sezoni u duelu sa Janikom Sinerom, Novak Đoković je napustio Australiju pre finala u kom igraju Italijan i Danil Medvedev. Srpski teniser će napraviti pauzu od više od mesec dana i sledeći turnir na kojem će nastupiti biće Indijan Vels. Ovaj masters, koji se smatra nezvaničnim petim grend slem turnirom, ove godine je na programu od 6. do 17. marta.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija