• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.02.2024

15:27

Novakova Jelena u čudu! Fascinirana je

ATAIMAGES

Novak Đoković

Novakova Jelena u čudu! Fascinirana je

Podeli vest

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, oduševljena je nominacijom prvog tenisera sveta za Laureus nagradu za sportistu godine.

Naš teniser, koji prošle godine nije bio ni u konkurenciji, u kolekciji trofeja ima četiri prestižna prizanja. Bio je najbolji sportista sveta 2012, 2015, 2016. i 2019. godine, a ovo mu je šesta nominacija. Ako peti put dobije priznanje izjednačiće se sa rekorderom Rodžerom Federerom, a preteći će Juseina Bolta koji je takođe imao četiri Laureusa. Mada, Rodžer ima jedan Laureus i za povratnika godine.

Jelena je na društvenim mrežama prokomentarisala nominaciju.

"Vauuuu", bila je prva reakcija supruge najboljeg tenisera planete. 

Čestitala je suprugu nominaciju, ali i odala priznanje njegovoj konkurenciji: fudbalerima Erlingu Holandu i Lionelu Mesiju, koji je prošle godine dobio nagradu, atletičaru Armandu Duplantisu, svetskom rekorderu u skoku s motkom, Noi Lajlsu, takođe svetskom šampionu iz Budimpešte u trci na 100 metara i vozaču Formule 1 Maksu Ferstapenu.

Foto: EPA Images

Novak Đoković je na Ju-Es openu osvojio 24. grend slem

 

"Kakvo društvo", dodala je Jelena.

Naš teniser je prošle sezone osvojio Australijan open, Rolan Garos u Ju-Es open, dok je igrao finale Vimbldona. Takođe, osvojio je Završni masters u Torinu i godinu završio na prvom mestu na ATP listi rekordni osmi put. Postao je prvi igrač u obe konkurencije sa najviše nedelja na tronu, pretekao je Štefi Graf koja je 377 nedelja bila prva, a Đoković je ovog ponedeljka počeo 414. sedmicu. Takođe, Nole je osvojio trofej u Adelejdu, kao i masterse u Sinsinatiju i Parizu, a grend slem u Njujorku mu je bio 24. u karijeri, pa je tako izjednačio rekord svih vremena u obe konkurencije, stigao je Margaret Kort,

"Čast mi je što sam nominovan za Laureus nagradu, namenjenu najboljem sportisti u godini. Grupa čiji sam deo je posebna, zato čestitam svim mojim kolegama koji su u konkurenciji za priznanje", poručio je posle nominacije Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija