• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K:

24.03.2024

07:19

Đoković se usred noći javio iz Amerike (FOTO)

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Novak Đoković

Đoković se usred noći javio iz Amerike (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković nema osvojen trofej ove sezone, ali ne skida osmeh sa lica.

Mada ne briljira na terenu ove godine, naš teniser uživa van terena. On je usred noći na Instagram profilu postavio fotografiju sa suprugom Jelenom. Srećni, nasmejani, ne skidaju osmeh sa lica... 

Komentar nije bio potreban, samo jedno crvenog srce su Novak i Jelena stavili u opisu fotografije i oduševio fanove.

 

Novak sa Jelenom i decom stigao u Ameriku pred početak takmičenja u Indijan Velsu. Prvi teniser sveta završio je takmičenje već u trećem kolu, a potom je otkazao učešće na mastersu u Majamiju. Međutim, dobro se zabavljao van terena, družio sa Divcem, Dejanom Joveljićem, gledao mečeve Nikole Jokića, Lebrona Džejmsa i Stefa Karija.

Poslednja vest je da prvi teniser sveta  muči muku sa povredom, tako tvrdi Šamilj Tarpišćev, predsednik Teniskog saveza Rusije. Videćemo tokom narednih dana da li je to istina, pošto ga čeka takmičenje u Monte Karlu, prvom mastersu u sezoni na šljaci.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija