• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

22.03.2024

14:00

Lepa Srpkinja isprozivala Novaka ili nekog drugog? Svi su me zaboravili (FOTO GALERIJA)

profimedia

Tenis

Lepa Srpkinja isprozivala Novaka ili nekog drugog? Svi su me zaboravili (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Srpska teniserka Nina Stojanović odgovarala je na pitanja fanova na Instagramu, a jednim odgovorom šokirala je teniski svet!

Lepa Nina već dugo kuburi sa povredama i sada se konačno vraća na teren.

Kako je otkrila na svom Instagramu, počeće od najniže kategorije turnira i da mora da sluša svoje telo nakon duge pauze.

Fanovi će moći da je vide na terenu možda već od 8. aprila jer ju je selektor reprezentacije Srbije Dušan Vemić stavio na spisak za mečeve Prve grupe evro-afričke zone u Portugalu.

Foto: Instagram

Objava Nine Stojanović na Instagramu

 

Zanimljivo je da je iako je na spisku, Nina Stojanović rekla da su je svi iz reprezentacije zaboravili!

Pitanje je glasilo da li su je podržali ostali članovi reprezentacije, a onda je usledio odgovor:

"Članovi reprezentacije su zaboravili da postojim".

 

Pošto selektor Vemić očigledno nije zaboravio da Nina postoji, postavlja se pitanje na koga misli.

Da li na neku od saigračica iz reprezentacije Srbije poput Olge Danilović i Aleksandre Krunić, ili možda na Novaka Đokovića sa kojim je igrala za nacionalni tim na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021.

Tada su na Noletov zahtev odustali od borbe za bronzanu medalju u miks dublu, a Nina je pričala da joj je to jako teško palo.

- Samo ja mogu da znam kako se osećam i kako sam se izborila sa svim u momentu kada sam saznala da neću imati šansu da se borim za medalju u najvažnijem meču u mom karijeri - rekla je Nina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija