• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

26.03.2024

10:22

Vratiću se i sa jednim kukom, bez ligamenata! Moćna poruka Endija Mareja

Tanjug/AP

Novak Đoković

Vratiću se i sa jednim kukom, bez ligamenata! Moćna poruka Endija Mareja

Podeli vest

Britanski teniser, Endi Marej, doživeo je povredu tokom mastersa u Majamiju.

Nekadašnji svetski broj jedan je turnir završio u trećem kolu porazom od Tomaša Mahača u tri naporna seta i blizu tri i po sata tenisa - 5:7, 7:5, 7:6(7:5).

Meč je obeležila nova povreda tenisera koji će u maju napuniti 37 godina, ipak Šktolanđanin je poručio da nema mesta za paniku.

- Pri kraju meča u Majamiju, doživeo sam potpunu rupturu ATFL ligamenata, kao i skoro pa potpunu rupturu CFL ligamenata. Posetiću specijalistu za zglobove kada se vratim kući kako bih preduzeo dalje korake. Ne moram ni da kažem koliko mi je teško da ovo prihvatim, pošto ću biti van terena duži vremenski period. Ali, vraćam se kada dođe pravo vreme, s jednim kukom i bez ligamenata u zglobu - rekao je 62. teniser sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

Marej je u karijeri osvojio tri grend slem turnira. Dva puta Vimbldon i jednom Ju-Es open. Jedini je igrač koji ma dve zlatne medalje sa Olimpijskih igara.

Ipak, brojne povrede su više puta odvajale od terena, tako da će se mnogi složiti da nije ispunio svoj puni potencijal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija