• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

25.03.2024

11:29

Bruka i sramota! Alkaraz se pravi da Novak ne postoji

Reuters

Tenis

Bruka i sramota! Alkaraz se pravi da Novak ne postoji

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz žestoko se ogrešio o Novaka Đokovića!

Drugi reket sveta dao je intervju za sajt Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP) i pričao o rivalstvu Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a tom prilikom uopšte nije pominjao našeg Novaka Đokovića!

I novinar ATP-a i Karlos Alkaraz potencirali su da je rivlastvo Švajcarca i Španca najveće svih vremena, iako to nikako ne može biti istina, što govore i brojke.

Federer i Nadal su odigrali tokom karijera 40 međusobnih duela, a Novak i Rafa čak 59. Srbin i Švajcarac su odigrali 49 međusobnih duela, ali je Alkaraz uporno potencirao kako se divi Nadalu i Federeru!

Foto: printscreen

Nadal, Novak i Federer

 

- Imali su veoma lepo i zahtevno rivalstvo u isto vreme. Ono što sam naučio iz toga je da nikada ne smete da stanete, da uvek morate da se usavršavate, da podižete svoj nivo. Svaki put kad su Rafa i Rodžer gubili jedan od drugog pokušavali su da budu sledeći put bolji. Voleo bih da imam sa nekim rivalstvo kao što su oni imali, na primer sa Janikom Sinerom - rekao je Alkaraz.

Ni on ni novinar ATP nisu pomenuli Novaka Đokovića ni u jednom kontekstu, što je sramotno s obzirom na to da Srbin ima više trofeja i od jednog i od drugog i odigrao je više međusobnih duela sa njima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija