• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

07.04.2024

07:15

Novak ispunio san svojoj navijačici iz Tunisa: Hvala ti za svu dobrotu, najbolji si! (VIDEO)

EPA Images

Novak Đoković

Novak ispunio san svojoj navijačici iz Tunisa: Hvala ti za svu dobrotu, najbolji si! (VIDEO)

Podeli vest

Uprkos brojnim treninzima, srpski as našao je vremena da se upozna sa Aidom Beži.

Mnogo puta je Novak Đoković tokom svoje karijere pokazao veliko srce i ispoljio ljubav prema svojim navijačima. Upravo jedan takav trenutak doživela je Aida Beži, kako se sama predstavlja - najvatrenija pristalica srpskog tenisera iz Tunisa! 

Stigao je Đoković pre nekoliko dana u Monte Karlo nakon rastanka sa Goranom Ivaniševićem. Vredno srpski teniser radi kako bi se što pre vratio na pobednički kolosek, ali ni naporan raspored nije ga sprečio da ispuni veliki želju Aidi Beži. 

Navijačica iz Tunisa na svom Tviter nalogu podelila je fotografije i snimke sa Đokovićem. Srpski teniser potpisao se Aidi na poster, upoznao njemu porodicu, a potom se i slikao sa njom. 

"Novače, hvala ti na svoj dobroti, zaista si najbolji", napisala je Aida na Tviteru. 

 

 

Podsećamo, srpski as sprema se za predstojeći Masters u Monte Karlu koji je na programu od 7. do 14. aprila. Novaka u drugom kolu čeka duel protiv boljeg iz duela Romana Safjulina i jednog kvalifikanta. 

Đoković je dva puta tokom svoje karijere osvajao turnir u Monte Karlu - 2013. i 2015. godine. Prošle sezone učešće je završio u trećem kolu, dok je godinu dana ranije zaustavljen rundu ranije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija