• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.05.2024

08:32

Član tima odaje Novakove tajne! Biće haos, Srbin će pobesneti zbog ovoga

Tanjug/AP

Novak Đoković

Član tima odaje Novakove tajne! Biće haos, Srbin će pobesneti zbog ovoga

Podeli vest

Bivša francuska teniserka Marion Bartoli veliki je fan Novaka Đokovića. Ona je pred početak Rolan Garosa pričala o prvom teniseru sveta i otkrila neke tajne našeg asa.

Srbin brani trofej u Parizu, a u prvom meč pobedio je bez problema u tri seta  Francuza Pjer-Iga Erbera - 6:4, 7:6, 6:4. Neverovatno je do dolaska u Pariz nije osvojio nijedan trofej, a Bartoli otkriva da je razgovarala sa jednim članom Đokovićevog tima koji je rekao verovatno više nego što je smeo.

- Imala sam sreću da razgovaram sa jednim od njegovih članova osoblja pre nego što je turnir počeo. Najveći problem sa kojim se trenutno nosi je to što ima dana kada se probudi sa netaknutom motivacijom, a ima dana kada, možemo ga razumeti, želi da bude sa svojom ženom i decom. Da ih vodi u školu, da vodi normalan život, da bude na plaži, da uživa i da kaže sebi da je sve uspeo. Oscilira između ove dve emocije i zato je ponekad potpuno odsutan sa terena - kazala je Bartoli.

Francuskinja je šokirala još jednim saznanjem. Malo je falilo da Nole ne igra u Rimu.

- Jedan od njegovih trenera  mi je rekao da meč u Rimu nije želeo da igra dok je bio na treningu.  Veliki šampioni takođe imaju ljudske emocije.

 

Igov sin bolestan


Imala je Marion Bartoli objašnjenje za skromnije izdanje Novaka Đokovića protiv  Pjer-Iga Erbera u prvom kolu.

- Mislim da je Novak čuo za bolest Igovog sina. Mislim da je imao malo poštovanja - rekla je Bartoli, koja se zbog ovoga našla na meti kritika. 

 Igov mali sin je završio u bolnici sa samo četiri meseca zbog retke genetske bolesti. 

- Poslednjih sedam meseci je bila prava borba. Nakon onoga što smo doživeli stvari gledam drugačije, tenis nije najvažnija stvar. Leandre je izlečen i to je naša najveća pobeda u 2024. godini - rekao je Igo. 

Foto: Tanjug/AP

Novaku Đokoviću nedostaje porodica

 

Nole često kaže da mu nedostaju deca tokom turniram to je priznao i Niku Kirjosu tokom razgovora početkom godine. Rekao je da mu odsustvo od kuće sve teže pada.

- Mali Novak, četvorogodišnji Novak, koji je počeo da igra tenis na Kopaoniku, u Srbiji, on je još u meni, i dalje je zaljubljen u sport i gladan je novih uspeha. Zar ne? Istovremeno, postoji i mnogo zreliji Novak, otac i suprug koji kaže: "hajde čoveče, ima i drugih stvari u životu". Dok ovo govorim, zaista mi nedostaju deca. Oni su u Evropi, nisam ih video nedeljama. Neću ih videti dve, tri nedelje, ko zna koliko? I to me sve više i više povređuje, što ih ostavljam - priznao je tada prvi teniser sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija