• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

30.05.2024

05:36

Svet priča o Novakovom potezu! Slavna teniserka usred meča otkrila što niko nije znao

Tanjug/AP

Novak Đoković

Svet priča o Novakovom potezu! Slavna teniserka usred meča otkrila što niko nije znao

Podeli vest

Novak Đoković je u prvom kolu Rolan Garosa u tri seta pobedio Francuza Pjer Iga Erber (3:0), ali nije burno proslavljao poene zbog bolesti sina njegovog prvog protivnika u Parizu, rekla je nekadašnja teniserka Marion Bartoli.

Nole nije igrao na najvišem nivou protiv Erbera, mučio se u drugom setu, ali je na kraju ipak slomio otpor rivala i upisao prvu pobedu. Njegovo ponašanje tokom meča privuklo je mnogo pažnje. Mnogi su primetili da Đoković tokom meča nije pokazivao emocije, posebno kada osvoji poene, da nema čestih burnih proslava.

 Nekadašnja teniserka Marion Bartoli je otkrila o čemu se radi. Ona smatra da se Đoković kontrolisao jer je sin njegovog protivnika bolestan. Šampionka Vimbldona iz 2013. godine, koja izuzetno ceni,smatra da je Nole ovim gestom pokazao poštovanje francuskom teniseru. 

Erberovom četvoromesečnom sinu Leandreu dijagnostifikovan je urođeni hiperinsulinizam, retka genetska bolest zbog koje je nedavno imao tešku desetočasovnu operaciju na pankreasu. Bartoli je tokom meča prokomentarisala celu  situaciju.

- Mislim da se Novak kontroliše i suzdržava. Verovatno je čuo za bolest Pjer Igovog sina. Želi da mu pokaže poštovanje - rekla je Marion.

 

Foto: epaimages

Novak Đoković i Pjer Igo Erber

 

I Igo je nedavno pričao o svom sinu i teškoj borbi. 

Poslednjih sedam meseci je bila prava borba. Nakon onoga što smo doživeli stvari gledam drugačije, tenis nije najvažnija stvar. Leandre je izlečen i to je naša najveća pobeda u 2024. godini - rekao je Igo. 

Novak će se u drugom kolu turnira sastati sa Špancem Robertom Karbaljesom Baenom, 63. teniserom sveta. Španac je u 1. kolu savladao Francuza Konstanta Lestijena sa 3:1, po setovima 6:3, 7:5, 4:6, 6:2. U međusobnim mečevima rezultat je 2:0 za najboljeg tenisera sveta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije
Politika

Brnabić danas u poseti Berlinu - U delegaciji i poslanik opozicije

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić danas počinje dvodnevnu posetu Berlinu tokom koje će se sastati sa nemačkim poslanicima i predsednicom Bundestaga Berbelom Bas, a u zvaničnoj delegaciji Srbije prvi put je i jedan opozicioni poslanik - Vladimir Đorđević iz koalicije NADA.

03.07.2024

12:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija