• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.05.2024

13:11

Skandal nad skandalima! Izviždali Novaka, pa pljuvali tenisera usred meča

epaimages

Tenis

Skandal nad skandalima! Izviždali Novaka, pa pljuvali tenisera usred meča

Podeli vest

Novak Đoković, Aleksandar Zverev, ali i David Gofan, morali su da trpe primitivizan francuske publike na startu Rolan Garosa.

Nemac je bio na udaru tokom meča sa Rafelom Nadalom, zviždali su mu čak i tokom poena, dok je prvi tenisera sveta bio na meti dok je pokušavao da obrise šljaku sa majice nako što je pao. Pakao sa navijačima prošao je i Belgijanac David Gorfan na meču sa Francuzom Đovanijem Mpešijem Perikarom koga je posle tri sata i 35 minuta pobedio 4:6, 6:4, 6:3, 6:7, 6:3.

Francuski navijači su vodili pravi rat sa Gofanom kome je u jednom momentu prekipelo, pa je stavio prst na uho i širio ruke dok su ga prozivali sa tribina. Posle pobede se obrušio na bezobraznu i nekulturnu publiku.

- Kada vas vređaju tri i po sata, morate i vi malo da nervirate publiku. Ovo je otišlo predaleko. Totalno nepoštovanja. Postaje besmisleno. Neki ljudi su tamo više da bi pravili gužvu. Neko me je pljunuo, odnosno pogodio me je žvakom dok sam menjao strane. Bio sam žrtva uvreda. Nikada to nisam doživeo. Ovo polako postaje fudbal, uskoro ćemo imati dimne bombe, huligane i biće tuče na tribinama. Postaje sve besmisleno - rekao je vidno uznemireni Gofan.

Foto: epaimages

David Gofan

 

Gofan kaže da se žale mnogi drugi igrači na slične stvari, te da takve navijače nije video na Australijan openu, Vimbldonu i Ju-Es openu.

- Mnoge kolege se žale. To je eho koji odzvanja i kog su svesni kako u svlačionici tako i u teniskoj organizaciji. Obavestili smo zvaničnike ATP organizacije, mora nešto da se uradi po tom pitanju. Mislim da se to jedino dešava u Francuskoj. Na Vimbldonu toga nema. U Australiji takođe, a na Ju-Es openu su tiši nego ovde.  Samo žele da naporave nerede i prelaze granicu - zaključio je Gofan.

Pogledajte šta je Gofan morao da trpi tokom meča.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija