• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

03.07.2024

18:55

Skandal! Švajcarci optužili Novaka da je lažirao operaciju!

tanjug/ap

Novak Đoković

Skandal! Švajcarci optužili Novaka da je lažirao operaciju!

Podeli vest

Švajcarski portal i dnevni list "Noje Cirher cajtung" žestoko se obrušio na našeg Novaka Đokovića.

Drugi reket sveta operisao je meniskus 5. juna, a juče slavio protiv Čeha Vita Koprive u prvom kolu Vimbldona.

Novinar Danijel German objavio je tekst sa naslovom "Čudesno izlečenje Novaka Đokovića - sada i Srbija ima koleno nacije".

Odmah na početku teksta novinar postavlja pitanje: "Da li je zaista imao operaciju ili je cela stvar bila samo blef?", bez ikakvog osnova i uprkos tome što se oglasio čak i francuski hirurg koji ga je operisao.

"Đoković nesumnjivo ima izuzetne mišiće, što mu je sada možda pomoglo. Ipak, poslednjih dana na Vimbldonu rasle su sumnje da li je Srbin zaista operisan ili je sve to marketinški trik", piše German bez ikakve osnove, ne navodeći ko to sumnja sem očigledno njega samog.

Naravno, nije propustio da pomene Rodžera Federera, jer očigledno ne može da preboli to što ga je naš Novak prestigao u svim parametrima.

"Operacije kolena su delikatne za tenisera. Ovo je poznato ne samo u Švajcarskoj. Rodžer Federer je 2020. povredio meniskus dok je kupao ćerke dan nakon poraza u polufinalu od Đokovića i morao je na operaciju. Bio je to početak kraja njegove velike karijere", dodao je German bez trunke srama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Oštre kritike sa svih strana na račun bivšeg NATO generala: Za Ponoša ništa što rade protivnici Srbije nije opasnost za bezbednost naše otadžbine i naroda
Politika

Oštre kritike sa svih strana na račun bivšeg NATO generala: Za Ponoša ništa što rade protivnici Srbije nije opasnost za bezbednost naše otadžbine i naroda

Omiljeni NATO general Zdravko Ponoš tokom gostovanja na tajkusnkim medijima podržao je Aljbina Kurtija i to što je dronovima špijunirao vojsku Srbije?! Ponoš je Kurtijevo špijuniranje dronovima vojsku Srbije nazvao "nekim izviđačkim aktivnostima u okruženju", a takođe je premijera lažne države i pravdao rečima da nije te dronove nabavio da ih drži u magacinu?!

06.07.2024

08:19

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nemačka od 1. jula uvela drastičnu promenu, građani upozoreni!
Oprez!

Nemačka od 1. jula uvela drastičnu promenu, građani upozoreni!

U Nemačkoj je od 1. jula počela naplata putarine kamionima! Sva vozila težine 3,5 tone i više moraće da plaćaju koriščenje državnih puteva, od magistrala do auoputeva, što predstavlja neprijatno iznenađenje za firme i privatna lica, pošto su autoputevi u ovoz zemlji uvek bili besplatni.

06.07.2024

08:14

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija