• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

21.07.2024

18:44

Teniski "stručnjaci" žestoko prozvali Novaka: Biće suza na Olimpijskim igrama kada Alkaraz osvoji zlato!

printscreen/video Instagran Novak Đoković

Novak Đoković

Teniski "stručnjaci" žestoko prozvali Novaka: Biće suza na Olimpijskim igrama kada Alkaraz osvoji zlato!

Podeli vest

Poznati portal analizirao predstojeći turnir u Parizu i istakao da srpski teniser neće doći ni do medalje.

Navijači u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju početak Olimpijskih igara u Parizu zbog činjenice da će se naši sportisti u francuskoj prestonici boriti za veliki broj medalja. Među onima od kojih se najviše očekuje je i Novak Đoković. 

Srpski teniser pre nešto više od mesec dana operisao je koleno nakon povrede zadobijene na Rolan Garosu. Sumnjali su mnogi da će Đoković biti spreman za Vimbldon, ali se on u Londonu pojavio i stigao do finala gde ga je sa 3:0 savladao Karlos Alkaraz. Uprvo zbog toga stručnjaci smatraju da je Španac prvi favorit za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. 

Turnir u Parizu igraće se na terenima Rolan Garosa, dakle - na šljaci. Nema sumnje da se Alkaraz bolje snalazi na toj podlozi u odnosu na Đokovića, ali mnogi zaboravljaju koliko će Novak biti motivisan da osvoji jedinu titulu koja mu fali u karijeri. Među njima i teniski portal "Tennis365" koji je na sraman nastup najavio Olimpijske igre. 

"Zlato za Karlosa Alkaraza i suze za Novaka Đokovića u Parizu", stoji u naslovu teksta "Tennis365" portala. Jasno je stavljeno do znanja da od srpskog tenisera ništa ne očekuju, ali to nije sve budući da u tekstu žestoko nipodaštavaju najboljeg svih vremena. 

Navode autori teksta da je Alkaraz "maltretirao" Đoković u finalu Vimbldona, a da srpski teniser nije ni blizu forme koja bi njegove snove pretvorila u javnost. Navodi se, naravno, da je Novak silno motivisan da na Olimpijskim igrama dođe do zlata, ali podsećaju na portalu "Tennis365" da se on nedavno povredio baš na šljaci u Parizu kao i da bi to mogla da bude prednost Karlosa Alkaraza. 

Među favoritima za medalju nalaze se još Janik Siner, njemu se predviđa bronza, dok portal "Tennis365" veruje da će Aleksander Zverev biti glavni konkurent Karlosa Alkaraza u Parizu. Nemac je i aktuelni olimpijski šampion pošto je pre tri godine bio najbolji u Parizu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija