• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

26.07.2024

08:50

Jedva čekam da je vidim! Novak pričao o čuvenoj glumici, a zatim pomenuo "poslednji ples"

Reuters

Novak Đoković

Jedva čekam da je vidim! Novak pričao o čuvenoj glumici, a zatim pomenuo "poslednji ples"

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković bio jedna od glavnih zvezda na gala večeri "Luj Viton Fondacije" u Parizu.

On je u društvu svoje supruge Jelene pristutvao na događaju na kom je prisustvovalo dosta poznatih ličnosti, a posebno ga je obradovalo kada mu je novinar prilikom intervjua rekao da je tu i Šarliz Teron.

- Moj partner iz miks dubla, moramo opet da izađemo na teniski teren sigurno. Jedva čekam da je vidim i da je pitam kako joj ide sa tenisom  - rekao je naš as sa osmehom na licu.

Nakon toga  je pričao o potencijalnom duelu s Rafaelom Nadalom u drugom kolu Olimpijskih igara.

- Jeste ludo. Nije dugo igrao, pao je na rang listi. Uvek postoji ta šansa da se sastanemo rano. Biće spektakl ako budemo igrali meč, očekujte neki vatromet na terenu, kao u dobra stara vremena. Nadam se da ćemo igrati, jer će to da bude verovatno poslednji ples za nas - zaključio je Novak.

Novak Đoković u prvom kolu Olimpijskih igara protiv Metjua Ebdena iz Australije. Meč je na programu u subotu od 13.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Skoro pa džabe! Sezonska sniženja u jeku, a lista obmana trgovaca sve duža: Evo šta se krije iza "popusta do 70%" !
Društvo

Skoro pa džabe! Sezonska sniženja u jeku, a lista obmana trgovaca sve duža: Evo šta se krije iza "popusta do 70%" !

Sezona letnjih sniženja u prodavnicama i buticima traje do 15. avgusta i veliki broj kupaca već je navalio na akcijske cene, koje ih privuku da kupe i ono što im zapravo uopšte ne treba. Reklame i veliki natpisi o sniženjima do čak 70 odsto samo su maska jer je u radnji jedva nekoliko artikala zaista sniženo do te mere, dok je ostatak robe po paprenoj ceni!

26.07.2024

10:32

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija