• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.08.2024

14:15

Opaaa! Hrvati u transu, stigao Novak! (FOTO)

profimedia

Novak Đoković

Opaaa! Hrvati u transu, stigao Novak! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, olimpijski šampion, posle osvajanja zlatne medalje nekoliko dana je bio u Crnoj Gori, a sad slobodno vreme s porodicom provodi u Hrvatskoj.

Đoković se zaputio u Korčulu, hrvatsko ostrvo, uživao je u restoranu "Moro Beach Stupe“. Fotografiju sa Đokovićem napravio je glavni kuvar, a objavio ju je zvaničan nalog restorana.

"Podsetimo, posle osvajanja svih mogućih grend slem turnira, Đokoviću je u vitrini nedostajalo samo olimpijsko zlato, koje je uspeo da osvoji pobedivši Španca Karlosa Alkarasa. Nakon velikog uspeha i prvog zlata na Olimpijskim igrama u Parizu, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković došao je u Hrvatsku, ovoga puta u restoran Orka na Lapadskoj obali. Svoj veliki trijumf odlučio je da proslavi u Dubrovniku, gde često odlazi na porodične odmore sa suprugom i decom", piše Večernji.hr, koji u naslovu ističe da Novak u Hrvatskoj slavi zlatnu medalju.

 

 

 

 

Novak je inače pre nekoliko dana dao izjavu ta HRT koji je preveo reči našeg tenisera na hrvatski jezik i iznervirao Hrvate, koji si osuli drvlje i kamenje po njima zbog toga.

Posle pobede u Parizu, Novak će naverovatnije odustati od Sinsinatija koji je na programu od 11. do 19 avgusta, a odlučio je igra na mastersu u Šangaju (od 2. do 13. oktobra) posle pet godina pauze. Četiri puta je do sada Srbin osvojio ovaj masters u dvorani (2012, 2013, 2015. i 2018. godine). Poslednji put je igrao 2019. godine kada je stigao do četvrtfinala, a od tada nije uspeo dolazio u Kinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji
Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

08.08.2024

13:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija