• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

10.09.2024

18:27

Javio se kvazi stručnjak i ponovo udario na Novaka: On nije u stanju da pobedi Sinera!

Reuters

Novak Đoković

Javio se kvazi stručnjak i ponovo udario na Novaka: On nije u stanju da pobedi Sinera!

Podeli vest

Nekadašnji italijanski teniser - Adrijano Panata, još jednom je dao sebi za pravo da pljuje najboljeg svih vremena.

Shvatili su brojni "stručnjaci" davnih dana da je jedino mesto gde imaju način da "pobede" Novaka Đokovića u medijima, posebno na Zapadu. Poznato je da srpski teniser zbog svog porekla nikada nije stekao popularnost i dobio zasluženo poštovanje, a jedan od najvećih mrzitelja najboljeg svih vremena je  - Adrijan Panata. 

Nekadašnji Italijanski teniser koji je u svojoj karijeri osvojio svega deset trofeja dao je sebi za pravo da ponovo pljuje Đokovića. Mnogo puta je to Panata radio u prošlosti, posebno od kako se na ATP turu pojavio njegov zemljak - Janik Siner. Javnost se seća njegovih izjava nakon finala Vimbldona kada je tvrdio da Novak nikada neće dobiti Sinera i Alkaraza, ali je vrlo brzo nakon toga dobio demanti na terenu. 

Đoković je u finalu Olimpijskih igara savladao Alkaraza i pokazao da je, iako skoro duplo stariji, još uvek bolji teniser od svih na ATP turu. Ipak, ni to nije ućutkalo brbljivog Italijana koji je nakon Ju-Es opena još jednom iskoristio priliku da pecne Novaka. 

Foto: EPAIMAGES

 

- Siner je jedini igrač koji izlazi na teren i ne čeka. Sećam se Tajsona u prvim mečevima, kada je dolazio i udarao dok protivnik ne padne na patos. Siner ima tajmentalni sklop: igra, može čak i da promaši nekoliko lopti, ali igra meč, nikada ne čeka. To je velika razlika između njega i drugih, to je ono što Alkaraz radi kada je u formi, i zapravo je jedini koji može da ga pobedi. Ne mislim da to može Đoković, možda u dva seta od tri, ali ne u tri od pet. Siner nikada ne opada, nikada ne pravi glupe greške - poručio je Panata. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu
Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu

Za nešto manje od mesec dana Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću koji su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju, isteći će pritvor. Ukoliko optužnica do tada ne bude podignuta, oni će morati da budu pušteni na slobodu. Ipak, kako saznaje Telegraf.rs, Više javno tužilaštvo u Zaječaru nastoji da podigne optužnicu pre nego što osumnjičenima istekne šest meseci pritvora.

10.09.2024

15:52

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija