• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

10.09.2024

07:11

Sramota je šta rade Đokoviću! Čuveni fudbaler bez dlake na jeziku

profimedia

Tenis

Sramota je šta rade Đokoviću! Čuveni fudbaler bez dlake na jeziku

Podeli vest

Bivši engleski fudbaler Met Le Tisije pobesneo je zbog tretmana Novaka Đokovića i Janika Sinera, novog šampiona Ju-Es opena.

Legendarnom engleskom fudbaleru smetaju dvostruki aršini. Oglasio se na društvenoj mreži "X" nakon što je Italijan osvojio trofej na Ju-Es opena pošto je pobedio Tejlora Frica (3:0) i bez dlake na jeziku svetu poručio kako se Siner izvukao posle dopinga.

"Đoković je odbio da uzme eksperimentalnu genetsku terapiju i nije mu dozvoljeno da igra na Ju-Es openu. Siner je pao na dva doping testa i dozvoljeno mu je da igra. Sramota", napisao je Met Le Tisije, legenda Sautemptona i bivši reprezentativacEngleske.

 

 

Foto: epaimages

Janik Siner

 

Da podsetimo, Siner je tokom proleća u dva navrata bio pozitivan na doping testu na supstancu klostebol. Naravno, sve je držano u tajnosti, Italijan je prošao bez suspenzije jer su nadležni smatrali da se nije namerno dopingovao a uzeti su mu samo bodovi i novac osvojeni na Indijan Velsu.  
S druge strane, znamo da Nole nije mogao da igra u Americi do prošle godine jer nije primio vakcinu protiv korone, a iz istog razloga su ga proterali iz Australije 2022. godine. Ali, vremena i pravila se menjaju, pa je izgleda doping postao legalan, samo je bitno da kažeš da nisi namerno. I da si Italijan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija