• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

12.08.2024

12:26

Izašla nova ATP lista! Smanjena razlika između Đokovića i Sinera!

Reuters

Tenis

Izašla nova ATP lista! Smanjena razlika između Đokovića i Sinera!

Podeli vest

Srpski teniser i dalje je drugi na svetu, ali sada ima samo 310 bodova manje u odnosu na Italijana.

Osvojio je Novak Đoković (37) prvo olimpijsko zlato u Parizu, ali nije mu to donelo nikakvu korist, kada je reč o najnovijoj ATP listi.

Međutim, prvoplasirani Janik Siner (22) izgubio je čak 800 bodova, pošto je na mastersu u Montrealu, gde je branio titulu od prošle godine, eliminisan već u četvrtfinalu od Rusa Andreja Rubljova. Tako je aktuelni šampion Australijan opena trenutno na 8.770 poena, dok ga Nole prati u stopu sa 8.460.

Na trećem mestu je osvajač Rolan Garosa i Vimbldona, Karlos Alkaraz sa 7.950 poena, a potom slede Nemac Aleksander Zverev i Danil Medvedev iz Rusije. Njegov zemljak Rubljov je napredovao za dva mesta i trenutno je šesti, dok je Poljak Hubert Hurkač pao na sedmu poziciju.

U top deset nalaze se još Norvežanin Kasper Rud, Bugarin Grigor Dimitrov i Australijanac Aleks de Minor.

Foto: USA Today

Janik Siner izgubio 800 bodova

Kada je reč o ostalim našim teniserima, Miomir Kecmanović i Dušan Lajović su nazadovali za po jednu poziciju. Kecmanović je 51. sa 940 bodova, dok je Lajović 54. na svetu sa 926 poena. mali napredak ostvario je Laslo Đere i sada je na 106. mestu sa 541 bodom, dok je Hamad Međedović 139. sa 424 poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23