• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.09.2024

11:23

Novak u šoku, nije mogao da veruje! Potez iz Srbije obišao svet (VIDEO)

AP PHOTO

Novak Đoković

Novak u šoku, nije mogao da veruje! Potez iz Srbije obišao svet (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser ikada Novak Đoković nije mogao da veruje kada je video nestvara ritern sa meča koji je odigran na jednom turniru u Srbiji.

Potez je izveo i sve oduševio, a posebno našeg tenisera, Ukrajinac Ivan Kremečenski tokom meča u Kuršumlijskoj Banji gde se igraju ITF turniri. 

Ukrajinac je otrčao za lopticom koja je pala u sam ugao terena, proklizao je, pao na zemlju, ali ipak uspeo da udari lopticu sa neverovatnom snagom i preciznošću. Poslao ju je pravo u ugao terena, pa njegov rival tu ništa nije mogao.

Novak Đoković je udarac podelio na svom Instagram profilu uz dva emotikona koja se čude, dva kojima je "prokuvao mozak", jedan palac gore i dva aplauza. Toliko je bio oduševljen potezom! 

Pogledajte! Za Ivana nema izgubljene lopte, kao ni za Novaka.

 

 

Foto: Instagram/Novak Đoković

 

 

Kremečenski je inače 1.661. na ATP listi i 276. na ITF listi, a u Kuršumlijskoj Banji čeka meč trećeg kola sa Janom Kobijerskim iz Austrije. U prvom kolu je dobio Luku Madžarevića 6:1, 6:1, u drugom je bio bolji od srpskog tenisera Marka Milosavljevića, bilo je 7:6, 4:6 i 10:4 u supertajbrejku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija