• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

12.10.2024

09:30

Hvala ti, volino! Menšik poslao nikad čudniju poruku Đokoviću!

AP/Photo

Novak Đoković

Hvala ti, volino! Menšik poslao nikad čudniju poruku Đokoviću!

Podeli vest

Novače, hvala ti što si bio tako velika inspiracija na mom teniskom putu. Zadovoljstvo je deliti teren sa tobom volino, poručio je češki teniser Jakub Menšik (19).

Srpski teniser Novak Đoković savladao je juče 18 godina mlađeg kolegu rezultatom 2:1 (6:7, 6:1, 6:4), i tako izborio plasman u polufinale, u kojem se danas od 13 časova sastaje sa Amerikancem Tejlorom Fricom. 

Iako je Novak pre meča slovio za izrazitog favorita, mladi Čeh je u prvom setu pružio izvanredan otpor, i uspeo da povede. Međutim, srpski as je u nastavku preuzeo konce u svoje ruke i rutinski meč priveo kraju u svoju korist.

I pored poraza, Menšik je ovo iskustvo doživeo kao dragocenu lekciju i jedan od najvažnijih mečeva u svojoj relativno kratkoj karijeri. Nakon susreta, češki tinejdžer se na društvenim mrežama zahvalio Novaku što je imao priliku da deli teren s njim, a pratiocima je naročito zapala za oko zanimljiva reč na kraju njegove poruke - "volino".

"Hvala ti što si bio tako velika inspiracija u mom teniskom putu Novače, to znači više nego što reči mogu da izraze! Bilo mi je zadovoljstvo što sam delio teren s tobom volino!".

 

 

"Noć je zaista bila posebna, i neverovatna publika ispred koje smo igrali. Živim san i spreman sam za sledeći izazov. Vidimo se sledeće godine, Šangaj. Volim vas sve", podvukao je Menšik.

Odmah je srpski teniser ostavio komentar ispod objave, i lepim rečima ohrabrio mladog kolegu.

"Odličan meč, Jakube. Prava bitka. Predodređen si za velike stvari, veruj mi", napisao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Karte za Rafin "poslednji ples" planule u sekundi! Cene se kreću i do 35.000 evra!
Tenis

Karte za Rafin "poslednji ples" planule u sekundi! Cene se kreću i do 35.000 evra!

Nakon što je proslavljeni teniser Rafael Nadal (38) najavio kraj svoje profesionalne karijere, interesovanje za njegov poslednji meč eksplodiralo je gotovo odmah. Rafa će biti deo španske Dejvis Kup reprezentacije, sa kojom će se pojaviti na završnom turniru u Malagi (od 10. do 24. novembra), a to će ujedno biti i poslednja prilika za srećnike da uživo vide "kralja šljake" na delu.

12.10.2024

07:40

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka