• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

15.10.2024

10:15

Ponižava i ismeva Novaka! Italijan ne staje sa pljuvanjem

reuters

Novak Đoković

Ponižava i ismeva Novaka! Italijan ne staje sa pljuvanjem

Podeli vest

Adrijano Panata (75), čuveni italijanski teniser, nije propustio priliku da omalovažava Novaka Đokovića (37) nakon što je poražen u finalu mastersa u Šangaju od Janika Sinera (23).

Siner je pobedio četvrtog tenisera sveta sa 2:0 u setovima. Đoković opet nije uspeo da dođe do brejk lopte u meču sa Janikom, što se desilo i na Australijan openu početkom godine.

Panata, koji je u karijeri osvojio jednu grend slem titulu, opet je potkačio četvrtog tenisera sveta. Mesecima prozivao Novaka, kritikuje, poručuje da mu je vreme da ide u penziju... I posle Šangaja je izvređao Srbina. 

- Igrao je dobro, ali sat. Posle prvog seta to više nije bio meč, a mislim da se Đoković čak i miri sa odustajanjem. Verujem da igrač poput njega, koji je verovatno najbolji svih vremena u pogledu rezultata, nije igrač koji sebi može da priušti prerano napuštanje terena posle, ne bih rekao poniženja, ali dobre lekcije od Sinera. Malo sam razočaran, jer se divim Đokoviću. Uvek govorim da nisam voleo Đokovića, ali to nije u potpunosti tačno. Samo sam više voleo Federera - pokušao je Panata da ublaži kritike, ali je sve bilo džabe.

Foto: EPAIMAGES

Adrijano panata opet proziva Novaka Đokovića

 

Ipak, legendarni Italijan smatra da Siner još uvek nije na nivou „Velike trojke“.

- Ranije su me svi pitali kako je Siner, kao da sam mu lekar ili deda. Sada svakog zanima da li je na nivou velike trojke’đ – Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Nije, oni su zbirno osvojili 66 grend slemova, svaki više od 20, a on samo dva. Verujem da će ih mnogo osvojiti i tada će postati kao oni, ali sada to nije trenutak - podvukao je Panata  u intervjuu za „Korijere delo sport“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)
Live TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)

Uprkos svim mirovnim konferencijama,, svet i dalje srlja ka kolapsu. Sukobi su sve veći, a za to vreme mi se trudimo koliko možemo da sve to izbegnemo. Balansiramo koliko možemo da ne bismo postali deo tog haosa koji je sve veći i sve širi. Da li ćemo uspeti da sprečimo "zapaljivanje" Balkana, a čini se da velike sile baš to hoće. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su prof. dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, pukovnik u penziji MIloje Pršić i Marko Šćepanović, savetnik potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova.

14.10.2024

20:05

Hronika

Rezultati akcije Uprave saobraćajne policije! Kažnjeno skoro hiljadu pešaka
Bezbednost saobraćaja

Rezultati akcije Uprave saobraćajne policije! Kažnjeno skoro hiljadu pešaka

Pripadnici saobraćajne policije, tokom sedmodnevne međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja nepropisnog korišćenja mobilnog telefona od strane vozača, kao i nepropisnog korišćenja mobilnog telefona ili slušalica od strane pešaka prilikom prelaska kolovoza, kontrolisali su više od 61.000 vozila i otkrili ukupno 14.113 prekršaja.

15.10.2024

11:16

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka