• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. K.

16.07.2024

09:38

Panika u Americi! Dođavola, šta se desilo Jokiću? Zver, bije sve redom

profimedia

Olimpijske igre

Panika u Americi! Dođavola, šta se desilo Jokiću? Zver, bije sve redom

Podeli vest

Košarkaši Srbije su u prijateljskom meču pobedili Francusku (79:67), domaćina predstojećih Olimpijskih igara (26. jul - 11. avgust), a Amerikance je fascinirao Nikola Jokić.

Nikola Jokić dominirao je protiv Rudija Gobera, Viktora Vembanjame i Matijasa Lesora. Najbolji centar sveta meč je završio sa 20 poena, 12 skokova i može se reći da nije igrao punim intenzitetom. Francuzi nisu imali rešenje za asa Denvera, Vembanjama nije mogo da ga sačuva, ni kada je imao pomoć, u nekim momentima čak ni trojica nisu bila dovoljana da se zaustavi najbolji košarkaš današnjice! Brzo se Jokić se prebacio u svoj prepoznatljivi mod i postao nezaustavljiva mašina. Navlačio je Gobera i Vembanjamu na tanak led i fantastičnim potezima oduševljavao navijače i mamio uzdahe, najavio da ih tek pravi spektakl čeka na Olimpijskim igrama.

S obziro na to da su "orlovi" u grupi sa Amerikom na Olimpijskim igrama, mada ćemo i pre takmičenja u Francuskoj odmeriti snage u Abu Dabiju, navijači gledaju šta rade puleni selektora Svetislava Pešića. Naravno, u fokusu je Jokić. Zbog jedne stvar su Amerikanci ostali bez teksta. Na društvenim mrežama su navijači bili u šoku i neverici kada su videli kako se Jokić igra sa Francuzima. Zavladala je panika, jer su zaključili da je vitkiji, pokretniji, brži... Bolji!
 

Foto: profimedia

Nikola Jokić

 

"Jokić je drugačiji, izgleda vitkije, mršavije", "Nikola je brzi nego inače","Okretniji je", "Da li se samo meni čini ili je brži", "Jokić je i dalje najbolji igrač", "Navijači Lejkersa se razbole kada vide kakav šut ima", "Čovek je zver", "Čoveče, sad je još bolji", "Ne postoji čonek na planeti koji može da ga zaustavi","Dođavola, još je bolji", neki su od komentara navijača na zvaničnoj Instagram stranici NBA lige.

Jedan Amerikanac kaže da je Nikola podseća na početak NBA karijere.

"Mršaviji je, brži, podseća me na njegovu početničku sezonu. Da li ste videli kako trči, bije sve redom. Ludilo", oduševljen je jedan navijač Amerike.

Bilo je i šaljivih komentara.

"O ne, Jokić je pustio bradu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

 

Prvi test je položen, a slede pripremne utakmice protiv Australije 16. jula (18.00, RTS 1) i SAD dan kasnije u Abu Dabiju."Orlovi" prvo 28. jula igraju protiv SAD, pa 31. jula protiv Portorika i za kraj prve faze sa Južnim Sudanom 3. avgusta. Prolazak u narednu fazu takmičenje je imperativ, a naši košarkaši su već viđeni na drugom mestu na tabeli. Četvrtfinala su na programu 6. avgusta u terminima od 11 i 18 časova, odnosno 14.30 i 21.30. Polufinala su 8. avgusta od 17.30 i 21 čas. Meč za bronzu igra se 10. avgusta od 11 sati, a za zlato od 21.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!
Politika

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!

Dana 15.07.2024. u 17.55 časova, Krstić Vidan OKP PU Valjevo podneo je službenu belešku podvodom objave na društvenoj mreži "Facebook", gde je dana 15.07.2024. godine advokat Branko Ivković iz Valjeva na svom profilu objavio vest "Tanjuga" pod nazivom "Vučić: Rudnik litijuma kod Loznice najranije za četiri godine, ako EU garantuje zaštitu okolinu", uz pogrdan komentar.

16.07.2024

10:26

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52