• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

29.07.2024

12:19

Srce bije, guzovi se tresu 27 minuta! Srpski šampioni blistaju zbog medalje!

Tanjug

Olimpijske igre

Srce bije, guzovi se tresu 27 minuta! Srpski šampioni blistaju zbog medalje!

Podeli vest

Srce bije 27 minuta, guzovi se tresu, noge se tresu, sve se trese, ali naučiš nekako kroz treninge da pucaš i uz to, poručila je Zorana Arunović, srpska strelkinja koja je uz kolegu Damira Mikeca osvojila prvu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Srpski strelci završili su kvalifikacije na drugom mestu i tako obezbedili borbu za najsjajnije odličje.

Pucanje za zlatnu medalju u miks konkurenciji iz vazdušnog pištolja je na programu već sutra od 9.30, a Damir i Zorana boriće se protiv protivnika iz Turske, Ilajde Tarhan i Jusufa Dikeca.

- Srce bije 27 minuta, guzovi se tresu, noge se tresu, sve se trese, ali naučiš nekako kroz treninge da pucaš i uz to, oduševljeno je poručila Arunovićeva.

Mikec nije želeo da bude skroman, pa je istakao da medalja ide u prave ruke.

- Imali smo lošiji početak, ali čovek smogne snage kada ima jasan cilj ispred sebe! Danas smo zaista sve odradili šampionski i zaslužili smo sve! Sija se medalja i ne moramo da budemo skromni, ide u prave ruke - poručio je Damir Mikec sa osmehom na licu, a Arunovićeva se ubacila i dalje u šoku govoreći da sada i ona ima Olimpijsku medalju.

 

Foto: Tanjug

 

 

 

Proslavljeni srpski reprezentativac kaže da više ne oseća pritisak.

- Ulazimo rasterećenije u finale, protiv starih poznavalaca Turaka, ali želimo više, želimo još! Još uvek nema euforije, nisam još toliko ni svestan, ostaviću to sve za sutra i iskoristićemo svoje iskustvo, imamo sijaset medalja, borili smo se Kinezima i najtežim protivnicima. Nema mesta opuštanju, posao nije gotov. Hoćemo da damo sve od sebe, pa neka bolji pobedi - zaključio je Damir Mikec.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija