• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.08.2024

08:47

Nole se oglasio nekoliko sati pre finala! Objavio je samo jednu fotografiju

Tanjug/AP

Olimpijske igre

Nole se oglasio nekoliko sati pre finala! Objavio je samo jednu fotografiju

Podeli vest

Novak Đoković, najbolji teniser ikada, oglasio se nekoliko sati pre meča karijere, finala Olimpijskih igara sa Karlosom Alkarazom (oko 14.00, RTS 1).

Drugi teniser sveta je na Instagram profilu na dan meča objavio jednu fotografiju, najavu finala Olimpijskih igara na kojoj su Alkaraz i on, kako drže ruku na srcu u gledaju u nebo. Tačnije, naš as je "šerovao" status koji je objavio "tennis.serbia."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis Serbia (@tennis.serbia)

 

U finalu nas bez sumnje čeka spektakl, igraju najstariji i najmlađi finalista Olimpijskih igara ikada. Nole ima 37 godina, a Alkaraz 21 i igraju za prvo zlato na najvećoj svetskoj sportskoj smotri. Biće im ovo sedmi okršaj, trenutno je rezultat 3:3. Nedavno je Španac pobedio Novaka u finalu Vimbldona posle dva vezana trijumfa Srbina koji je prošle sezone bio bolji u Sinsinatiju i Završnom mastersu. Na Rolan Garosu su igrali jednom, 2023. kada je naš as pobedio Alkaraza u polufinalu, ali je i on jednom dobio Srbina na šljaci - 2022. u polufinalu mastersa u Madridu.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Srbin ima 98 titula, Alkaraz 15. Takođe, naš as je rekorder sa 24 grend slem trofeja, samo mu zlato sa OI nedostaje, dok je Španac na četiri najveće titule. 

Nole je ove sezone sve podredio Olimpijskim igrama, čak ni povreda nije mogla da ga zaustavi, boriće se za medalju na jednoj zdravoj "nozi". Operisao je koleno pre dva meseca, a sad će se boriti za zlato! Fascinanto! Vreme je da konačno stavi oko vrata zlato, nakon što je iz petog puta ušao u finale OI, tri od četiri puta je gubio polufinale, dok je u Riju 2016. ispao na startu od Huana Martina del Potra. Ima jednu medalju, bronzu, koju je osvojio u Pekingu 2008. godine.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 5. do 12. avgusta! Bikove retrogradni Merkur udara po džepu, a evo ko je zarobljen u prošlosti
HAOS

Najtačniji nedeljni horoskop od 5. do 12. avgusta! Bikove retrogradni Merkur udara po džepu, a evo ko je zarobljen u prošlosti

Retrogradni Merkur kreće 5. avgusta u Devici i donosi haotičnu situaciju na svim poljima, tako da možemo da očekujemo nesporazume, pogrešne procene, iznenadne troškove ali i propale pregovore. Venera, planeta ljubavi, ulazi u Devicu, što znači da će nam razum često biti iznad osećanja. Danas je mlad Mesec u Lavu, koji je odličan za okretanje novog lista u životu.

04.08.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija