• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.08.2024

19:31

Vlahović se poklonio Noletu: Nije postojao ni delić sumnje, zaslužio je sve!

Reuters

Olimpijske igre

Vlahović se poklonio Noletu: Nije postojao ni delić sumnje, zaslužio je sve!

Podeli vest

Ispisao je istoriju, teško je rečima opisati ono što smo videli danas, da nije bilo njega ne bih dolazio u Pariz, poručuje srpski reprezentativac.

Sportski događaj dana, pardon - godine, završen je danas na stadionu "Filip Šatrije". Srpski teniser Novak Đoković savladao je Karlosa Alkaraza i postao olimpijski šampion, a meču odigranom na kompleksu Rolan Garosa prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti. Svi su došli da se poklone Najvećem, među njima i - Dušan Vlahović.

Proslavljeni srpski reprezentativac iskoristio je slobodno popodne, iako su pripreme u Juventusu uveliko u toku, kako bi doputovao u Pariz i pratio finale Olimpijskih igara. Nakon meča, Vlahović je izdvojio nekoliko minuta da porazgovara sa okupljenim novinarima i čestita Novaku osvojenu titulu. 

- Ispisao je istoriju, jako sam srećan kao i svi! Teško je rečima opisati ono što smo videli danas, došao sam u Pariz samo zbog ovoga. Imao sam poziv da gledam trku na 100 metara, ali da nije bilo Novaka ne bih dolazio - rekao je Vlahović za "Sportsku centralu". 

Foto: Informer/Peđa Milosavljević

 

Napadač Juventusa bio je na iglama tokom meča, ali dodaje da ni jednog momenta nije sumnjao da će Đoković na kraju oko vrata imati zlatnu medalju. Tako je, na svu sreću i bilo! 

- Stresno... Bilo je gusto, ali sam znao da u takvoj situaciji Novak pobeđuje. Nisam imao ni delić sumnje, tako je na kraju i bilo. Čestitam mu od sveg srca, zaslužio je sve što je uspeo. Ostaću da gledam atletiku večeras, no, došao sam samo da podržim Đokovića - podvukao je srpski napadač. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi
Politika

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom Đorđe Milićević otvorio je večeras u selu Medveđa tematski kulturno-obrazovni kamp u kom učestvuju deca srpskog porekla iz Rumunije i Bosne i Hercegovine, dok su im domaćini mališani iz Trstenika i Kraljeva.

04.08.2024

20:07

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!
Politika

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je prethodna vlast, promenama zakona 2006. i 2011, de jure dala eksploataciona prava Rio Tintu, pošto je zakon promenila tako da samo onaj ko ima istražna prava može da dobije i eksploataciona prava i naglasila da je to priznao i profesor geologije u penziji Zoran Stefanović.

04.08.2024

19:52 >> 19:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija