• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

06.08.2024

16:57

Lopta Jokiću, Nikolaaaaa....koooš! Ovako je Srbija slomila "kengure"! (VIDEO)

Reuters

Olimpijske igre

Lopta Jokiću, Nikolaaaaa....koooš! Ovako je Srbija slomila "kengure"! (VIDEO)

Podeli vest

Ostalo je 27 sekundi do kraja utakmice, a tek četiri sekunde do kraja napada Srbije. Lopta je otišla u ruke Nikole Jokića, a ovaj je u svom stilu, na način na koji redovno pogađa u NBA ligi, poentirao za 93:90!

Kako je Jokić ostao hladnokrvan i kako je pogodio odlučujući šut pogledajte u videu ispod.
 

 

 

 

Australijanci su uzeli tajm-aut, ali njihovu akciju posle izvođenja lopte sa strane prozreo je Filip Petrušev. Centar Olimpijakosa ukrao je loptu, dodao je Bogdanu Bogdanoviću, a nad ovim je napravljen prekršaj. Kapiten je bio siguran izvođač penala i samo je potvrdio pobedu 95:90.

Srbija je mogla do pobede i posle 40 minuta. Imala je prednost dva razlike na manje od deset sekundi do kraja, a Australija je imala poslednji napad. Mils, koji je inače silno mučio "orlove" tokom čitavog meča, šutirao je na sekund pre kraja preko Jokića i pogodio. Tako se otišlo u produžetak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Domaćice misle da štede, a tako troše najviše struje! Pranje odeće na ovoj temperaturi vuče dvostruko više novca!
Dom i porodica

Domaćice misle da štede, a tako troše najviše struje! Pranje odeće na ovoj temperaturi vuče dvostruko više novca!

Efikasno korišćenje veš-mašine ne samo da štedi energiju, već i smanjuje troškove domaćinstva. Istraživanja su pokazala da odabir odgovarajuće temperature pranja može značajno uticati na potrošnju struje i vode, kao i na dugovečnost same odeće. Evo šta sve treba znati o optimizaciji pranja veša i kako odabrati najbolji program za različite vrste tkanina.

06.08.2024

18:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija