• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.08.2024

12:30

Na guzove i uz pomoć sudija, fuj, Ameri su usra*ih gaća napustili parket... Neviđeno, Hrvati navijali za Srbe

Starsportphoto

Olimpijske igre

Na guzove i uz pomoć sudija, fuj, Ameri su usra*ih gaća napustili parket... Neviđeno, Hrvati navijali za Srbe

Podeli vest

Košarkaši Srbije oduševili su ceo svet sjajnom i borbenom igrom protiv Amerikanaca (95:91), pa su za "orlove" navijali i Hrvati.

Borili su se naši asovi hrabro, vodili 37 minuta, imali i 17 poena prednosti tokom meča, ali je na kraju "drim-tim" preokrenuo meč i plasirao se u finale Olimpijskih igara. 

Ekipa Svetislava Pešića bila je nadomak senzacionalne pobede nad jednom od, po mnogima, najjačih ekipa SAD-a u istoriji.  Fantastičnim postotkom šuta i dobrom obranom držala je prednost, ali Amerikanci su u poslednjoj četvrtini bili fokusiraniji, a imali su i pomoć sudija. 

Komšije nisu propustile duel Srbije i Amerike, pa su na portalu Index u komentarima Hrvati priznali da su navijali za naše košarkaše, a na kraju im je bilo žao što "orlovi" nisu trijumfovali. 

"Čestitke Srbiji na vrhunskoj utakmici", "Na početku utakmice sam se radovao  kako će ih Ameri razbiti, a na kraju utakmice sam navijao za Srbe prilično žustro. Šteta, imali su ih, ali nažalost stala je trojka u najnezgodnijem trenutku", "Kakva košarka kakva utakmica. Nit volim jedne nit druge, ali sam svim srcem navijao za plave. Ni sam ne znam zašto", "Po prvi put navijah za Srbe. Toliko su odlični i srčani bili, bravo!!! Kakva šteta što neće biti u finalu","Kaka prevara su ovi Ameri, baš sam hteo da braća Srbi pobede. Fuj prljavi Ameri", komentari su ljubitelja košarke u Hrvatkoj, koji su iz sve snage bili uz naše košarkaše.

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

Smučili su se prepotentni Amerikanci i Hrvatima.

"Evo priznajem navijao sam za Srbe jer mi je pun ku*ar ovih prepotentnih Amerikanaca. Na guzove i uz pomoć sudija pobedili zemlju sa osam miliona stanovnika. Gde su im sad pobede sa 150 koševa. Prvi put naišli na pravu obranu. Jesu dobili tekmu, ali su izašli s terena usranih gaća", napisao je jedan ljubitelj košarke iz Srbije.

Foto: profimedia

 

 

Na meti su im bile sudije.

"Zaista da ovakvu utakmicu, (očekivao finale pre finala,) poverite sudijama koji sude u nekim seoskim ligama nije u redu. Ne svirati nameran faul nego pustiti prednost ili očigledne korake Embida i Lebrona ili da se odbije da se pogleda snimak da li je lopta vraćena preko pola u skoro poslednjem napadu, to nema nigde sem u ligama kao što su  Panama, Litvanija, Bosna... Da je pobeda dobijena na jedan sumnjiv način najveća je potvrda kada su igračke legende počele da se raduju i skaču  poput odbojkašica ili onih koji ostvare neku neočekivanu pobedu protiv najvećih favorita".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Crno na belo iz Zagreba: Telekom Srbija caruje regionom!
Društvo

Crno na belo iz Zagreba: Telekom Srbija caruje regionom!

Apsolutna dominacija Telekoma Srbija među operaterima na prostoru bivše Jugoslavije - najuspešnija srpska kompanija ostvarila je za preko 500 miliona evra veće prihode u odnosu na drugoplasirani Hrvatski telekom, a čitavih pet puta nadmašuje SBB iz sastava Junajted Grupe.

09.08.2024

13:21

TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije!
Live TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije!

Kako se barata sa brojkama građana koji se okupljaju na protestima u Srbiji? Ko organizuje te proteste i šta im je pravi cilj? Da li je zapravo sve što vidimo jeste krčenje puta sa ciljem da se angažuje jedna vrsta mašinerije sa narativom za ono što će da usledi? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su zamenik glavnog urednika Informera Dejan Vukelić i analitičar medija Ištvan Kaić.

09.08.2024

13:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Britanija puca po šavovima, ovo će značiti rat! Starmer sprema brutalnu osvetu protiv sopstvenih građana!
Englezi ovo neće oprostiti!

Britanija puca po šavovima, ovo će značiti rat! Starmer sprema brutalnu osvetu protiv sopstvenih građana!

Učesnicima nereda u Velikoj Britaniji moglo bi da bude zabranjeno da prisustvuju fudbalskim utakmicama nakon što su pojedine policijske obaveštajne službe sugerisale da postoje veze između ekstremnih desničarskih grupa i fudbalskih huligana koji su učestvovali u neredima nakon ubistva troje dece u plesnoj školi u Sautportu 29. jula, objavio je danas Dejli mejl.

09.08.2024

08:56

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Stevica je najstariji aktivni košarkaš u Evropi! Posao ga odveo na zapad, ali bez sporta i Srbije ne može!
Srbija

Stevica je najstariji aktivni košarkaš u Evropi! Posao ga odveo na zapad, ali bez sporta i Srbije ne može!

Jedan od vodećih evropskih stručnjaka u oblasti železničkog saobraćaja, Nišlija Stevica Varadinac (62), doktor mašinstva koji trenutno živi i radi u Luksemburgu, bez obzira na to što skoro dve i po decenije nije u Srbiji, očiti je primer istinskog patriote i sportiste kome nije teško da redovno dolazi u Beograd i trenira sa košarkaškim veteranima. On je i najstariji aktivni košarkaš u Evropi!

09.08.2024

13:21