• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.08.2024

08:20

Sudije pobegle posle pljačke! Srbi im sve sasuli u lice, ovo niste videli (VIDEO)

printscreen

Olimpijske igre

Sudije pobegle posle pljačke! Srbi im sve sasuli u lice, ovo niste videli (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država su uz pomoć sudija pobedili Srbiju 95:91 i plasirali su u finale Olimpijskih igara, a arbitri su posle meča pobegli od naših košarkaša.

Kažu, hrabrost i poštenje se uvek isplate, nažalost tako nije bio u polufinalu, jer su "orlovi" 37 minuta gazili Amere, bili pred velikom pobedom, ali je usledila oružana pljaška poslednja tri minuta, pa su Lebron Džejms i ekipa napravili preokret i otišli u finale. Mogu da se "busaju" u grudi koliko hoće, ali pamtiće se da je moćnom "drim-timu" bila potrebna pomoć sudija da bi pobedio Srbiju.

Košarkaši Srbije nisu želeli da pričaju o sudijama posle meča polufinala Olimpijskih igara, ali se na društvenim mrežama pojavio snimak koji pokazuje da su sudije samo pobegle sa terena. Dok su arbitri izlazili sa terena, naši igrači su se opraštali od navijača, ali su imali šta da kažu sudijama Ademiru Zurapoviću, Huliu Anaju i Martinsu Kozlovskisu.

Marko Gudurić, Bogdan Bogdanović i ostali naši košarkaši su im svašta sasuli u lice, ali su pomenuti arbitri bukvalno pobegli, otrčali sa terena. 

 

 

 

 

- Nisam taj tip koji će pričati o sudijama, znate, i čak sam želeo da pobedim i protiv sudija. Poštovanje za nas što smo bili mirni celu utakmicu i nismo razgovarali sa njima. Ove sudije će biti tu, pa ne možemo sada da pričamo o njima. Ne želim da razmišljam kao gubitnik, da se vadim na sudije, bla, bla. Iako mislim da su mogli drugačije da sude. Nisam taj tip koji će da priča o njima - rekao je kapiten Bogdanović.

I selektor Svetislav Pešić je istakao da su najbolji igrači Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić zajedno izveli tek pet slobodnih bacanja. Nije želeo da ćuti posle nepravde.

Ljut sam, jer nismo dobili respekt od sudija. Znate da u Srbiji postoji ona izreka da ko gubi ima pravo da se ljuti. Ljut sam, jer nismo dobili respekt od sudija. Ja to moram da kažem, jer ako najbolji igrač na svetu za 37 minutu šutira četiri slobodna bacanja. Ako naš najbolji poenter igra 32 minuta i šutira samo jedno bacanje. Onda to znači da su se dešavale čudne stvari. Ne umanjujem njihovu pobedu, želim im sreću. Ali večeras su se čudne stvari dešavale - rekao je selektor Srbije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Crno na belo iz Zagreba: Telekom Srbija caruje regionom!
Društvo

Crno na belo iz Zagreba: Telekom Srbija caruje regionom!

Apsolutna dominacija Telekoma Srbija među operaterima na prostoru bivše Jugoslavije - najuspešnija srpska kompanija ostvarila je za preko 500 miliona evra veće prihode u odnosu na drugoplasirani Hrvatski telekom, a čitavih pet puta nadmašuje SBB iz sastava Junajted Grupe.

09.08.2024

13:21

TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije!
Live TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije!

Kako se barata sa brojkama građana koji se okupljaju na protestima u Srbiji? Ko organizuje te proteste i šta im je pravi cilj? Da li je zapravo sve što vidimo jeste krčenje puta sa ciljem da se angažuje jedna vrsta mašinerije sa narativom za ono što će da usledi? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su zamenik glavnog urednika Informera Dejan Vukelić i analitičar medija Ištvan Kaić.

09.08.2024

13:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Britanija puca po šavovima, ovo će značiti rat! Starmer sprema brutalnu osvetu protiv sopstvenih građana!
Englezi ovo neće oprostiti!

Britanija puca po šavovima, ovo će značiti rat! Starmer sprema brutalnu osvetu protiv sopstvenih građana!

Učesnicima nereda u Velikoj Britaniji moglo bi da bude zabranjeno da prisustvuju fudbalskim utakmicama nakon što su pojedine policijske obaveštajne službe sugerisale da postoje veze između ekstremnih desničarskih grupa i fudbalskih huligana koji su učestvovali u neredima nakon ubistva troje dece u plesnoj školi u Sautportu 29. jula, objavio je danas Dejli mejl.

09.08.2024

08:56

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Stevica je najstariji aktivni košarkaš u Evropi! Posao ga odveo na zapad, ali bez sporta i Srbije ne može!
Srbija

Stevica je najstariji aktivni košarkaš u Evropi! Posao ga odveo na zapad, ali bez sporta i Srbije ne može!

Jedan od vodećih evropskih stručnjaka u oblasti železničkog saobraćaja, Nišlija Stevica Varadinac (62), doktor mašinstva koji trenutno živi i radi u Luksemburgu, bez obzira na to što skoro dve i po decenije nije u Srbiji, očiti je primer istinskog patriote i sportiste kome nije teško da redovno dolazi u Beograd i trenira sa košarkaškim veteranima. On je i najstariji aktivni košarkaš u Evropi!

09.08.2024

13:21