• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

09.08.2024

22:44

Selektor Hrvatske o finalu sa Srbijom! Tucak: Možda i ne osvojimo zlato

Reuters

Olimpijske igre

Selektor Hrvatske o finalu sa Srbijom! Tucak: Možda i ne osvojimo zlato

Podeli vest

Selektor vaterpolista Hrvatske Ivica Tucak posle plasmana u finale Olimpijskih igara u Parizu dotakao se i Srbije.

"Barakude" su posle velike borbe pobedile Mađarsku sa 9:8 u polufinalu turnira, pa će se tako u nedelju od 14 časova boriti sa srpskim vaterpolistima za zlatnu medalju. Prethodno, "delfini" su u polufinalu savladali Ameriku sa 10:6.

Starteg Hrvata Ivica Tucak je posle pobede izneo utiske. 

- Videli ste da smo ostavili srce i da smo dali sve što smo imali da damo u fantastičnoj utakmici protiv giganta, svetske vaterpolo sile. Dva dana pre toga Španci, sad oni i evo nas u finalu Olimpijskih igara. Čestitam momcima, oni su neverovatni. Treće finale u godinu dana. Otvorili smo vrata raja, došli smo do ovoga, ja za to živim. Idemo po zlato - poručio je Tucak.

On je potom čestitao "delifinima" na plasmanu u finale.

- Može se dogoditi da ne osvojimo zlato, ali ja sam uveren da mi imamo snagu da odemo do kraja. Čestitam i reprezentaciji Srbije, treće uzastopno finale Igara, svaka im čast - dodao je selektor Hrvata.

Foto: Reuters

 

Tucak je na kraju otkrio da je gledao duel Srbije i Amerike u polufinalu.
- Na momente sam gledao polufinale između Srbije i SAD, nisam mogao da spavam, otišao bih s vremena na vreme u dnevni boravak gde su Jure Marelja i Pero Kuterovac gledali. Ali nema tu tajni, oni znaju sve o nama i mi sve o njima - zaključio je Tucak.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije!
Live TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije!

Kako se barata sa brojkama građana koji se okupljaju na protestima u Srbiji? Ko organizuje te proteste i šta im je pravi cilj? Da li je zapravo sve što vidimo jeste krčenje puta sa ciljem da se angažuje jedna vrsta mašinerije sa narativom za ono što će da usledi? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su zamenik glavnog urednika Informera Dejan Vukelić i analitičar medija Ištvan Kaić.

09.08.2024

13:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemci ponosni što im tenkovi opet gaze Rusiju?! Berlin se hvali svojom nacističkom prošlošću!
Skandalozno

Nemci ponosni što im tenkovi opet gaze Rusiju?! Berlin se hvali svojom nacističkom prošlošću!

Nemci su, sva je prilika, ponosni na to što se njihovi tenkovi ponovo nalaze u Rusiji, 79 godina od pobede nad nacistima. Tabloid "Bild" je, pišući o upadu kijevskih snaga u Kursku oblast, objavio snimak na kojem se vidi kako ruski dronovi uništavaju ukrajinska oklopna vozila "marder" nemačke proizvodnje, ističući da ruski predsednik Vladimir Putin kipti od besa što su nemački tenkovi ponovo ušli u njegovu zemlju?!

09.08.2024

22:27

Upravo je objavljen prvi alarm za mega zemljotres u istoriji, a potom i cunami koji može da ubije i 200.000 ljudi
Svet na nogama!

Upravo je objavljen prvi alarm za mega zemljotres u istoriji, a potom i cunami koji može da ubije i 200.000 ljudi

Japan je prvi put u istoriji izdao upozorenje na povećanu mogućnost velikog zemljotresa koji bi mogao da se dogodi u bliskoj budućnosti. Ovo upozorenje izdato je u četvrtak uveče po lokalnom vremenu, a građanima se savetuje da budu oprezni, ali da ne evakuišu svoje domove. Iako ovo upozorenje ukazuje na veću verovatnoću zemljotresa, to ne znači da je njegov dolazak neizbežan.

09.08.2024

17:53

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija